Και τώρα Ευρώπη

Είμαστε λίγα μόνο εικοσιτετράωρα από το πρώτο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ και οι προετοιμασίες όλων εντατικοποιούνται. Το περσινό πάθημα μας έχει μάθει όλους πολλά και κανένας δεν πια παίρνει δεδομένο την πρόκριση. Μπορεί η FK Pelister να είναι μια σχετικά αδύναμη ομάδα, όμως δεν παύει από να είναι άγνωστη σε εμάς, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους. Η ομάδα, αν και δεν έχει συμπληρωθεί εντελώς, δηλώνει έτοιμη και προετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς. Την ίδια ώρα οι οργανωμένοι καλούν όλους τους ΑΠΟΕΛίστες να δώσουν το παρόν τους στην τελευταία προπόνηση στη Κύπρο (Τρίτη απόγευμα) πριν από το παιχνίδι για να εμψυχώσουν τους παίκτες. Μέσα σε όλα αυτά, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος ότι το κεφάλαιο μεταγραφές και ενίσχυση έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Σε χαμηλούς ρυθμούς προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας την Κυριακή το απόγευμα αφού τον τελευταίο καιρό το πρόγραμμα ήταν εξαντλητικό λόγω της προετοιμασίας. Στη προπόνηση παρακολούθησε και ο αδελφός του Ζεβλάκοφ, γνωστός από την θητεία του στον Ολυμπιακό Πειραιώς, αφού επισκέφθηκε τον αδελφό του.

>

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί τη Πέμπτη στη 7:00μμ και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Άλφα. Ο τραυματισμός του Μιχάλη Μορφή, φέρνει το πανέτοιμο Χιώτη κάτω από τα δοκάρια και όπως όλα δείχνουν, μαζί με τους Φλορέα, Χρίστου, Παουλίστα, Χαραλαμπίδη, Μοράις, Μιχαήλ, Μιροσαβλίεβιτς και Ζεβλάκοφ είναι οι «σίγουροι» για την εντεκάδα. Τις υπόλοιπες θέσεις διεκδικούν Κόντης, Πουρσαϊτίδης, Σεγκιρί και Μπρούσερ.

Οι αντίπαλοι, αν και τα ονόματα είναι εντελώς άγνωστα σε μας, δήλωσαν τους ακόλουθους παίκτες για τα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ:

Goran Pasovski, Trajce Nikov, Ilce Petrovski, Tomi Jovanov, Kire Risteski, Milan Ivanovik, Metodija Stepanovski, Toni Veljanoski, Ljupco Miceski, Ilir Elmazovski, Mile Dimov, Mile Petkovski, Goce Todorovski, Bruno Presilski, Dejan Blazevski, Adriano Miranda de Carvalho (Brazil), Stefan Spiroski, Zoran Simonovski, Nikola Petkovski, Blagojce Pismanovski, Aleksandar Krsteski, Alessandro Machado Junior Sousa (Brazil), Igor Momirovski, Toni Pitoska, Draganco Dimitrovski, Glagojce Glavevski and Mirko Ivanovski.

Η υπόθεση Νεκτάριος
Στάση αναμονής κρατά το ΑΠΟΕΛ στην περίπτωση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου αφού γνωρίζει ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Λάρισα μέχρι το καλοκαίρι του 2010. Η Λάρισα προτείνει στο παίκτη αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με σημαντικές μειώσεις στις ετήσιες απολαβές του παίκτη και σε περίπτωση που οι δυο πλευρές δεν έρθουν σε συμφωνία, ίσως να γίνουν κάποιες επαφές με το ΑΠΟΕΛ. Με άλλα λόγια, το θέμα αυτό μπορεί να συζητηθεί μόνο μετά από την απόφαση την διοίκησης της Λάρισας.

_______________________________________________________________

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!