Και τώρα η FK Senica

Μπορεί ο Γιοβάνοβιτς να τηρεί (σωστά) τη γνωστή του στάση αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι το μεγάλο και ακλόνητο φαβορί ενόψει των αναμετρήσεων με την Σένιτσα, η οποία εξασφάλισε ψες την πρόκριση της. Πρόκριση που ήρθε μετά από μεγάλη ανατροπή αφού μέσα στο γήπεδο-εκκλησία της βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα και να πάρει την πρόκριση. Η Σένιτσα που τερμάτισε στην 4η θέση την περσινή χρονιά δεν έδειξε κάτι το εντυπωσιακό αλλά είναι δεδομένο ότι βρίσκεται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας σε σχέση με την ομάδα μας. Αν αυτό αρκεί για ανατραπούν τα δεδομένα είναι κάτι που εξαρτάται από τον ΑΠΟΕΛ που θα πρέπει να αντιπαραβάλει ποιότητα, εμπειρία αλλά και τον αστάθμητο παράγοντα των καιρικών συνθηκών που θα αντιμετωπίσουν οι Σλοβάκοι σε μια εβδομάδΗ κατασκοπία από πλευράς τεχνικού τιμ ολοκληρώθηκε ψες με την Έρακ να καταγράφει τα θετικά και αρνητικά των Σλοβάκων αλλά και τον προπονητή μας να παρακολουθεί τον αγώνα. Η ανάλυση θα αρχίσει άμεσα αφού πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα και ο πρώτος αγώνας θα είναι ιδανικά αυτός που θα θέσει τις βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Ποια είναι η FK Senica

H Senica ιδρύθηκε το 1921 και παρόλο που το 2008-09 αγωνιζόταν στην 4η κατηγορία η ένωση της με την πιο γνωστή σε εμάς Ιντερ Μπρατισλάβας την έφερε στην 1η κατηγορία. Το γήπεδο της είναι χωρητικότητας 4500 θέσεων και δεν έχει να επιδείξει οποιασδήποτε διακρίσεις στο τοπικό πρωτάθλημα ή και στο εξωτερικό. Την περσινή χρονιά τερμάτισε στην 4η θέση με 57 βαθμούς, 10 λιγότερους από την πρωταθλήτρια Ζιλινα αλλά εξασφάλισε την παρουσία της στο Europa διαμέσο του κυπέλλου. Σε αυτόν έχασε από τη Ζιλινα με 3-2.

Η μοναδική φορά που αγωνίστηκε στην Ευρώπη ήταν πέρσι όταν βρέθηκε απέναντι στη γνωστή μας Red Bull από την οποία αποκλείστηκε στον 30 προκριματικό του Europa με δύο ήττες, 0-3 (εντός) και και 1-0 (εκτός).

Φωτογραφίες γηπέδου

Ο προπονητής της FK Senica, Psotka

O αρχηγός της ομάδας Tomas Kona

Το αστερι της ομάδας Ronaldo Blackburn

 

Erich Brabec

 

Οι οπαδοί της FK Senica

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!