Και τώρα Ολυμπιακός

Η έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος βρίσκεται λίγες ώρες μακριά και μετά τον αγώνα κυπέλλου η ομάδα μας προετοιμάζεται έχοντας στο μυαλό των κυριακάτικο αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού. Η νίκη όπως σε όλους τους αγώνες είναι το μοναδικό ζητούμενο έτσι ώστε να ελπίζουμε σε απώλειες των ομάδων που προπορεύονται. Πριν τον αγώνα της ομάδας μας θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα Ομόνοιας και Ανόρθωσης αφού αγωνίζονται το Σάββατο, γεγονός που δεν πρέπει να δημιουργήσει άγχος. Απέναντι σε ομάδες που θεωρούνται ελεγχόμενες (ΑΕΛ και Άχνα αντίστοιχα) και οι δυο αντίπαλοι μας θα κερδίσουν.

Το ΑΠΟΕΛ το απόγευμα της Κυριακής με τον κόσμο δωδέκατο του παίκτη πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρό και αποφασισμένο έτσι ώστε και με καλή απόδοση να πάρει τη νίκη. Εναντίον Σαλαμίνας και Απόλλωνα είδαμε δείγματα γραφής της ομάδας που όλοι θέλουν και οραματίζονται και είναι αυτά που πρέπει να επαναληφθούν και την Κυριακή. Η σταθερότητα είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα μας αφού μόνον έτσι θα μπορέσουμε αργά ή γρήγορα να βρεθούμε στην κορυφή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει και πάλι ευχάριστο πονοκέφαλο αφού όλοι σχεδόν οι παίκτες είναι στη διάθεση του, γεγονός που κάνει ακόμα και τον καταρτισμό της δεκαοκτάδας δύσκολο. Χρύσης και Μορφής ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και μάλλον θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, κάτι που ισχύει και για τους Τσόροβιτς, Ταβάρες και Ζε Κάρλος. Οι τελευταίοι τρεις έδειξαν στον αγώνα κυπέλλου να βρίσκονται σε καλό βαθμό ετοιμότητας και το μπαλάκι πλέον είναι στον προπονητή.

Διάβασε τα τελευταία νέα του ΑΠΟΕΛ
από το κινητό σου με Vodafone live!

Δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα εναντίον του Απόλλωνα αφού ο προπονητής έμεινε πλήρως ικανοποιημένος με τα όσα είδε όση ώρα αγωνιστήκαμε. Με τον Δασκαλάκη να κερδίζει θέση βασικού με το σπαθί του, η μόνη θέση που αναζητεί κάτοχο είναι αυτή του αριστερού χαφ αφού ο Πίντο πιθανότατα να μείνει εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους. Αν θεωρήσουμε ότι και ο Χρύσης κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει ο αγώνα της Κυριακής ίσως να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Ταβάρες να πάρει χρόνο συμμετοχής ως βασικός.

Ο Βραζιλιάνος δείχνει σε προπονήσεις, φιλικά και κύπελλο να είναι σε καλή κατάσταση και εναντίον ενός πραγματικού αντίπαλου θα μπορέσει να δείξει αν μπορεί να βοηθήσει. Η σημερινή προπόνηση θα αποτελέσει σοβαρό κριτήριο για τη τεχνική ηγεσία αφού θα διαφανεί ο βαθμός ετοιμότητας κάποιων παικτών, γεγονός που θα διευκολύνει τις σχετικές αποφάσεις.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ
Το apoelfc.com.cy επανασχεδιάστηκε, η διοίκηση αντιλήφθηκε τη σημασία ύπαρξης και ανανεώσεις μιας επίσημης ιστοσελίδας και το ΑΠΟΕΛ θέτει και σε αυτό τον τομέα τα στάνταρτς που σταδιακά οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Το όλο project παρουσιάστηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε χτες και όπως τονίστηκε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα ανανεώνεται συχνά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!