Και τώρα πρωτάθλημα

Κάπως έτσι είναι πλέον τα δεδομένα αφού το ΑΠΟΕΛ καλείται να ξεχάσει προσωρινά τους ομίλους του champions league και να επικεντρωθεί στην προσπάθεια για μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Έχοντας σαν παράδειγμα προς αποφυγή την περσινή Ανόρθωση η τεχνική ηγεσία καλείται να διαχειριστεί αποτελεσματικά το ρόστερ έτσι ώστε να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Το ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να επιδιώξει την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού έχει τους παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στο βαρυφορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα της φετινής χρονιάς.

Κάτι που πρέπει να έχουν όλοι σαν δεδομένο είναι πως οι αντίπαλοι μας με πρώτη και καλύτερη την Πέγεια θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να έχουν βαθμολογικό κέρδος, αφού όλοι θα θέλουν να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στο champions league.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανάλαβε την επιχείρηση προσγείωσης των παικτών του αφού φαίνεται να είναι ο μόνος που μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο. Ο προπονητής μας αναγνωρίζει τη σημασία του να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα και σε αυτό ποντάρει πλέον. Γνωρίζει εξάλλου ότι είναι πολύ νωρίς να αρχίσουν οι απώλειες στις εγχώριες διοργανώσεις ελέω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Θεωρείται δεδομένο ότι σπάνια θα βλέπουμε πλέον την ίδια εντεκάδα από αγώνα σε αγώνα και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και αύριο. Η υπερπροσπάθεια με την Κοπεγχάγη επιβάλλει κάποιες αλλαγές έτσι παίκτες όπως οι Αλεξάνδρου, Μπρέσκα και Ζόρζε αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Οι αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο σε αυτούς αφού αναγκαστική θα είναι και η απουσία του τραυματία Ζεβλάκοφ.

Ο κόσμος με τη σειρά του στέλνει το μήνυμα ότι το πρωτάθλημα μας ενδιαφέρει και το θέλουμε. Τα εισιτήρια που μας αναλογούν εξαφανίστηκαν και πάλι γεγονός που δείχνει τη δίψα και αφοσίωση των οπαδών μας προς την ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!