Και τώρα πρωτάθλημα

Η αγχωτική αλλά δίκαιη νίκη μας επί του Κεραυνού έκανε το 2-2 και τώρα όλα θα κριθούν την Παρασκευή στον πέμπτο αγώνα που θα γίνει στον Στρόβολο. Το 77-69 ήρθε πολύ δύσκολα και με αρκετό άγχος αφού δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε τη διαφορά που δημιουργούσαμε σε διάφορα στάδια του αγώνα, με αποτέλεσμα ο Κεραυνός να μένει κοντά στο σκορ.

Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή αποφασισμένη για τη νίκη και από το πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησε μια σημαντική διαφορά ενώ το ημίχρονο έκλεισε με προβάδισμα 15 πόντων. Τα δεδομένα άλλαξαν σε τεράστιο βαθμό με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου όταν ο Κεραυνός εκμεταλλευόμενος τη χαλαρότητα των καλαθοσφαιριστών του Γιαγκουλή ξεκίνησε την αντεπίθεση του.

>

Με ένα παρατεταμένο σερί έφερε τη διαφορά στους 5 πόντους δύο λεπτά πριν τη λήξη του τέταρτου δεκαλέπτου. Ευτυχώς που υπήρχε ο Παντούρης αλλά και ο Τζοουνς οι οποίοι στο διάστημα αυτό έδωσαν τις επιθετικές λύσεις που χρειαζόταν η ο ομάδα. Αυτό σε συνδυασμό με την καλή άμυνα που βγήκε σε καθοριστικές επιθέσεις των αντιπάλων μας έδωσε τη νίκη.

Πέραν των Παντούρη και Τζόουνς, ο Γκαρσία ξεκίνηςε πολύ καλά αλλά στο τέλος χάθηκε ενώ σε έναν ακόμα αγώνα ο Γουιλερ δεν μπόρεσε να δώσει επιθετικές λύσεις.

Ο κόσμος μας σε έναν ακόμα αγώνα ήταν μοναδικός αφού δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το Λευκόθεο ήταν γεμάτο και η απαίτηση νίκης μέσα στο Στρόβολο έγινε ακόμα πιο έντονη μετά το τέλος του αγώνα.

Την Παρασκευή λοιπόν όλα τα λεφτά και το ζητούμενο είναι να προετοιμαστούμε σωστά κυρίως στο ψυχολογικό τομέα έτσι ώστε να μπορέσουμε να παλέψουμε τον αγώνα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Δεκάλεπτα:
28-19, 48-33, 62-47, 77-69

ΑΠΟΕΛ:
Βαν Ντόρμπε 7, Χάνσεν 5 (1), Μισέτα 2, Τζόουνς 19 (3), Λοπάτκα 2, Ραντούνοβιτς 9, Γουίλερ 3, Παντούρης 18 (4), Γκαρσία 12.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!