Και τώρα τους κινέζους

Προσωρινά ή μόνιμα οι όποιες διαφορές και προστριβές πρέπει να μπουν στο περιθώριο αφού μετράμε αντίστροφα για τον αγώνα της Δευτέρας απέναντι στον μισητό μας αντίπαλο. Μπορεί να έχουμε διαφόρων ειδών προβλήματα, μπορεί η αστάθεια της ομάδας να έχει κοστίσει πολύ νωρίς σημαντικούς βαθμούς ΑΛΛΑ η αισιοδοξία για νίκη είναι διάχυτη. Τόσο οι παίκτες όσο και ο κόσμος πιστεύουν ότι ένα καλό και παθιασμένο ΑΠΟΕΛ μπορεί να πετύχει τη νίκη που ίσως αποτελέσει την αρχή για ανατροπή του σημερινού σκηνικού. Ο κόσμος όπως φαίνεται και στο σχετικό δημοψήφισμα της ιστοσελίδας μας πιστεύει στη νίκη αφού αυτή είναι η ετυμηγορία ενός ποσοστού κοντά στο 80%. Το γήπεδο όπως πάντα είναι ο καλύτερος κριτής και εκεί θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν οι όποιες προβλέψεις.

Είναι άγνωστο το πώς θα επηρεάσει η μακρά διακοπή την ομάδα μας ενώ από την άλλη μας βόλεψαν και οι επιστροφές των Μιχαήλ και Χαραλαμπίδη αφού για διαφορετικούς λόγους ο καθένας έμειναν εκτός αποστολής για τον ψεσινό αγώνα την Εθνικής. Για τον Χρύση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς αφού νιώθει κάποιες ενοχλήσεις αλλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος του.

>

Ένα από τα πολλά ερωτηματικά είναι το κατά πόσο ο προπονητής μας θα ρίξει στην μάχη παίκτες που προέρχονται από σημαντική αποχή ή προβλήματα τραυματισμών που δεν μόλις πρόσφατα έχουν ξεπεραστεί. Σεγκιρί, Σατσιάς, Φλορέα και Μιχαήλ είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις και η καθεμία από αυτές έχει τη δική της βαρύτητα. Δύσκολη απόφαση έστω και αν ο Χιώτης δείχνει να έχει κάποιο προβάδισμα είναι αυτή του τερματοφύλακα που θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας μας.

Οι επόμενες μέρες και κυρίως οι προπονήσεις μετά που θα έρθουν και οι διεθνείς θα αποτελέσουν βαρόμετρο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα του αγώνα και θέλει την ομάδα μας να παρουσιαστεί έτοιμη στο πιο σημαντικό μέχρι στιγμής ραντεβού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!