Και τώρα το παράρτημα τουΑΚΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση για τον μεγάλο τελικό και ο στόχος για κατάκτηση του εικοστού κυπέλλου είναι εφικτός. Η απογοήτευση από τα όσα εξελίσσονται στο πρωτάθλημα είτε αφορούν δικές μας παραλήψεις, είτε το σπρώξιμο της κυβερνητικής ομάδας προς τον τίτλο είναι πολύ καλοί λόγοι έτσι ώστε να στρέψουμε την προσοχή μας στον κυριακάτικο αγώνα. Η ομάδα του Λεμονή μας κέρδισε στους δυο τελευταίους αγώνες και σε ένα μεγάλο βαθμό η απώλεια του τίτλου οφείλεται και σε αυτό. Όλοι και πρώτα από όλα οι παίκτες αλλά και ο Γιοβάνοβιτς θέλουν για λόγους γοήτρου μια νίκη επί του αιώνιου μας αντίπαλου. Αυτό πέραν του ότι θα τους βάλει σε πραγματικούς μπελάδες θα μας κρατήσει ζωντανούς στην μάχη για κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Κάτι τέτοιο εξακολουθεί να θεωρείται σημαντικό αφού η τεχνική ηγεσία επιδιώκει με κάθε τρόπο να αρχίσουν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις όσο πιο αργά γίνεται (27 Ιουλίου). Το highlight της νίκης-πρόκρισης επί του Άρη ήταν η απόδοση του Κοσόφσκι. Ο Πολωνός σε έναν ακόμα αγώνα ήταν κινητικός, έτρεξε πολύ και πέτυχε το δεύτερο γκολ που μας σφράγισε τη νίκη. Η αγωνιστική ανάκαμψη του Κοσόφσκι συνεχίζεται σε βαθμό που πολλοί εκπλήσσονται αφού η παρατεταμένη κάμψη των προηγούμενων μηνών είχε συνδεθεί και με την απόφαση να μπει στο ψυγείο το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο κυριακάτικος αγώνας δεν θα είναι εύκολος και το ότι η ομόνοια θα είναι φορτωμένη άγχος δεν είναι αρκετός για να τους κερδίσουμε. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και πάθος από όλους. Η δυσκολία στη δημιουργία ευκαιριών δεν είναι φαινόμενο που παρατηρείται μόνο στους αγώνες με τις μικρές ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι όποιος αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης θα πρέπει να έχει πραγματικές βοήθειες για να μην χαθεί. Ο κόσμος δυσανασχέτησε στο Τσίρειο για κάποιες λανθασμένες ενέργειες του Ζεβλάκοφ αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Πολωνός έχει τον άχαρο ρόλο να κάνει πράγματα προκειμένου να ενώσει μεσαία και επιθετική γραμμή.

Ο Πουρσαϊτίδης που έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή στον αγώνα κυπέλλου λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο είναι το βασικότερο ερωτηματικό ενόψει ομόνοιας. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί στην επόμενη προπόνηση όταν θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε δυνατούς ρυθμούς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!