Και τώρα το Παραλίμνι

Πριν από τον αγώνα με την Πέγεια τέθηκε ο διπλός στόχος της νίκης αλλά και της καλής εμφάνισης έτσι ώστε τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά να πάρουμε τα πάνω μας. Έγιναν και τα δύο και με το παραπάνω αφού το Σάββατο προηγήθηκε η εκτός προγράμματος ήττα των κινέζων από το παράρτημα τους γεγονός που μας έδωσε την ευκαιρία να πιάσουμε κορυφή. Η χτεσινή ισοπαλία της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα αφήνει την πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά είναι πολύ νωρίς για να θεωρηθεί οποιαδήποτε ομάδα φαβορί.

Το ΑΠΟΕΛ με τη σειρά του δείχνει πως αργά αλλά σταθερά μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό και κυρίως την χαμένη αυτοπεποίθηση που πλήγηκε σε τεράστιο βαθμό μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Γίνεται ακόμα λόγος για την κριτική που ασκήθηκε εντός ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα από τον κόσμο σε όλους μέχρι και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Είδαμε στις τηλεοπτικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου τους Σατσιά και Δασκαλάκη να γίνονται δέκτες σχετικών ερωτήσεων και τον αρχηγό μας να απαντά ότι αυτό γινόταν από οπαδούς μας που δεν είναι σωστοί.

Ένας άλλος λόγος που ο κόσμος ήταν επιφυλακτικός και οι τελευταίες εμφανίσεις στέλνουν ενθαρρυντικά μηνύματα αφορούσε τον προγραμματισμό ο οποίος και φέτος δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός ενώ σύμφωνα με κάποιους μόλις έχει ολοκληρωθεί.

Μάθαμε όμως να ζούμε με αυτά και όπως και πέρσι έτσι και φέτος η ομάδα καλείται να μονταριστεί να φορμαριστεί διαμέσου πρωταθλήματος. Το Σάββατο όμως ο αγώνας είναι κάτι περισσότερο από σημαντικός. Η ομάδα μας πάει στο αφιλόξενο Τάσος Μάρκου με στόχο να σπάσει την αρνητική παράδοση. Ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος αφού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα μας περιμένουν, έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να έχουν βαθμολογικό όφελος. Κώστας Ηλία και Νίκος Ανδρονίκου θα είναι οι πρωταγωνιστές της προσπάθειας αυτής που πρέπει να μας βρει ψυχολογικά και αγωνιστικά έτοιμους.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εντόπισε αμυντικά κενά στον τελευταίο αγώνα φωτογραφίζοντας αλλαγές με την επάνοδο του Καψή στο αρχικό σχήμα να θεωρείται κάτι περισσότερο από πιθανή. Οι επόμενες προπονήσεις θα ρίξουν περισσότερο φως όσον αφορά τα πλάνα του προπονητή μας ο οποίος γνωρίζει τη σημασία του να φύγουμε νικητές από το Παραλίμνι και με βάση αυτό ετοιμάζει το πλάνο του.

Ηλία και Ταβάρες
Είναι τυχαίο που οι δυο παίκτες έμειναν εκτός αποστολής στον τελευταίο αγώνα; Για τον Μάριο Ηλία μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι είναι η τελευταία επιλογή του προπονητή μας για οποιαδήποτε θέση. Το τι προκαλεί εντύπωση είναι ότι για τον μεν Αναστασιάδη σε επίπεδο Εθνικής ο Ηλία είναι βασικός και αντικατάστατος ενώ για τον Ουζουνίδη ένας παίκτης που κάποτε συμπληρώνει την αποστολή. Η άποψη μας είναι ότι η αλήθεια όσον αφορά τη χρησιμότητα του παίκτη βρίσκεται κάπου στη μέση.

Για τον Ταβάρες τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο παίκτης αν και δείχνει να έχει ικανότητες στις προπονήσεις, δεν καταφέρνει να τις επιδεικνύει σε επίσημους αγώνες. Αυτό ανάγκασε τον Ουζουνίδη να τον αφήσει εκτός αποστολής προκειμένου να συμπεριλάβει σε αυτή τον Τσόροβιτς. Πάντως η πρώτη άποψη που σχηματίστηκε είναι πως ο παίκτης δεν φαίνεται ικανός να κάνει τη διαφορά και όσο λανθασμένη και είναι η άποψη αυτή δεν πρέπει να κάνει κάποιους να νιώθουν ενοχές ή να δρουν εκδικητικά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!