Και τώρα φιέστα

Μπορεί ακόμα να συζητείται η αποχώρηση του Τάκη Αντωνίου και οι διάφοροι να προσπαθούν να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις και καταμερισμό ευθυνών αλλά υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Την Παρασκευή το ΑΠΟΕΛ θα πανηγυρίσει με κάθε επισημότητα το 20ο πρωτάθλημα στην ένδοξη ιστορία. Είμαστε η πρώτη ομάδα στην Κύπρο που φτάνει σε αυτό τον αριθμό τίτλων και το σημαντικό αυτό επίτευγμα αξίζει να προβληθεί δεόντως. Ήδη εκατοντάδες οπαδοί μας θέλουν να δουν στις επόμενες στολές της ομάδας τα δυο χρυσά αστεράκια όπως συνηθίσαμε να τα βλέπουμε στις αντίστοιχες φανέλες ευρωπαϊκών ομάδων. Αυτοί που ασχολούνται με το εμπορικό κομμάτι της ομάδας μας θα πρέπει να ανταποκριθούν αφού μια τέτοια κίνηση θα βοηθήσει και οικονομικά την ομάδα μας.

Την Παρασκευή στις 6.00 ο κόσμος μας θα πρέπει να γεμίσει κάθε γωνιά του γηπέδου αφού παρά το πολύ ακριβό εισιτήριο, οι παίκτες μας αξίζουν την όποια οικονομική θυσία. Λογικά όλοι θα αναμένουν τη λήξη του αγώνα και το σχετικό τελετουργικό το οποίο αναμένεται να είναι εντυπωσιακό Οι προετοιμασίες συνεχίζονται εντατικά και αν λάβουμε υπόψη την αντίστοιχη φιέστα που έγινε στην τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος τότε μπορούμε να λέμε για κάτι ξεχωριστό.

Παράλληλα η οριστικοποίηση της υπόθεσης τίτλος δίνει τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να αφιερώνει περισσότερο χρόνο σε θέματα προγραμματισμού. Ήδη εδώ και καιρό προτείνονται αρκετοί παίκτες αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως και πέρσι δε βιάζεται. Αυτό ισχύει για κάποιες θέσεις τουλάχιστον αφού υπάρχει η δυνατότητα να περιμένουμε. Πάντως πολλά θα εξαρτηθούν και από το διαθέσιμο μπάτζετ για μεταγραφές αφού ακόμα και η απόκτηση αμυντικών που είναι η μεγαλύτερη μας ανάγκη, απαιτεί πλέον σημαντικά κονδύλια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!