Και τώρα φουλ για αριστερό μπακ

Η απόκτηση του Μπεναχούρ έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους οπαδούς μας και διασκέδασε τις εντυπώσεις αυτών που τα είχαν με τον Γιοβάνοβιτς, σε σχέση με την επιλογή του Μπόρδα. Χωρίς αμφιβολία το βιογραφικό του Τυνήσιου διεθνή σκιαγραφεί έναν παίκτη που μπορεί να επωμιστεί το δύσκολο έργο της οργάνωσης του παιχνιδιού. Ο Μπένα δείχνει να έχει τα στοιχεία που τον καθιστούν τον ιδανικό οργανωτικό μέσο με κυριότερο την ικανότητα να διαβάζει σωστά το γήπεδο και να στέλλει την μπάλα εκεί που θέλει. Με το αίσιο τέλος και αυτής της εκκρεμότητας η προσοχή του προπονητή στρέφεται και πάλι στα μετόπισθεν. Από την άμυνα εκκρεμούν ακόμα δυο προσθήκες αφού το πλάνο περιλαμβάνει την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού μπακ. Η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι στο να βρεθεί ο αντι Μποαβεντούρα. Στόχος του προπονητή έστω και αν δεν βγαίνει προς τα έξω για ευνόητους λόγους είναι να υπάρξει θετική κατάληξη και σε αυτή την περίπτωση πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία.

Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση αφού δεν είναι πολλοί οι αριστεροπόδαροι που μπορούν να καλύψουν με επιτυχία το αριστερό άκρο της άμυνας και παράλληλα να έχουν επιθετικές αρετές. Όπως και στην περίπτωση του Σέρχιο ο Γιοβάνοβιτς ψάχνει για έναν μοντέρνο αριστερό μπάκ που στο 4-5-1 θα μπορεί να δίνει βοήθειες και στον οργανωτικό τομέα.

Όπως πληροφορούμαστε υπάρχουν 1-2 πολύ καλές περιπτώσεις στα υπόψη του Γιοβάνοβιτς και αν η είναι κριτήριο η αποφασιστικότητα με την οποία έγιναν οι πρώτες πέντε μεταγραφές, τότε ίσως να μην αργήσει και η έκτη!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!