Και όμως αυτοδεσμεύονται

Μετά τον Φοίβο Ερωτοκρίτου τη σκυτάλη των δηλώσεων σχετικά με το θέμα του προπονητή πήρε ψες ο Τάκης Αντωνίου ο οποίος στην προσπάθεια του να μην δεσμευτεί σε χρονικά περιθώρια φαίνεται να έχει ανοίξει ένα άλλο κεφάλαιο. Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας στην προσπάθεια του να αναδείξει το δύσκολο έργο που έχει η διοίκηση είπε πως έχουν προταθεί προπονητές με σπουδαία βιογραφικά, οι οποίοι θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας. Η τοποθέτηση αυτή είναι φυσικό να βάζει τον πήχη των προσδοκιών πολύ ψηλά αφού ο όρος «σπουδαία βιογραφικά» δεν μπορεί να τύχει πολλών ερμηνειών. Ο Αντωνίου μάλιστα χαριτολογώντας διερωτήθηκε πως είναι δυνατό να βρίσκονται στην ανεργία τόσο καλοί προπονητές.

Επί της ουσίας η διοίκηση δια στόματος αντιπροέδρου βάζει τον πήχη πολύ ψηλά όσον αφορά τις παραστάσεις και εμπειρίες του επόμενου προπονητή μας. Δεν μπορούμε επίσης να μην αναφέρουμε ότι στις δηλώσεις του προέδρου που προηγήθηκαν το κεντρικό μήνυμα ήταν ότι δεν μπορούν να καθυστερήσουν για πολύ ακόμα την απόφαση τους.

Όπως καταλαβαίνεται οι δηλώσεις των δυο αξιωματούχων είναι και αντικρουόμενες μεταξύ τους. Ελπίζουμε ότι η ασυνεννοησία που υπάρχει να είναι μόνο επικοινωνιακή και στην ουσία του θέματος η διοίκηση να μπορέσει να πάρει την πιο σωστή απόφαση.

Ο πρώτος αντικαταστάτης του Γιοβάνοβιτς άντεξε με κόπο τέσσερις μήνες και ο επόμενος θα πρέπει να τα πάει πολύ καλύτερα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!