Και όμως είναι ακόμα εδώ

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε το αναμενόμενο στους πρώτους δυο αγώνες πρωταθλήματος έστω και αν τα αγωνιστικά προβλήματα βγάζουν μάτια και αυτό έγινε εφικτό λόγω της ποιότητας και συνεισφοράς συγκεκριμένων παικτών. Ένας από αυτούς είναι ο Χαραλαμπίδης ο οποίος  ήταν κυριολεκτικά εξαφανισμένος από τον Πασιένσια για περίπου δύο μήνες αλλά τις τελευταίες 2 εβδομάδες είναι ο παίκτης του οποίου η καταλυτική παρουσία βοηθά την ομάδα να ανταπεξέρχεται.

Η περίπτωση του αρχηγού της ομάδας μας είναι άξια αναφοράς αφού πρόκειται για έναν παίκτη που βρίσκεται μόνιμα στο επίκεντρο της κριτικής από κάποιους οπαδούς μας. Η κριτική αυτή φτάνει και στα όρια της πολεμικής αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν το θράσος να λένε ότι αν είναι κάτι που έκανε σωστά ο Πασιένσια ήταν ο παραγκωνισμός του Χαραλαμπίδη!

Ο παίκτης έκανε υπομονή, δούλεψε σκληρά αναγκάζοντας τον Πασιένσια στα τελευταία του να του δώσει χρόνο συμμετοχής δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Με τον ερχομό του Κετσπάγια ο Χαραλαμπίδης πήρε θέση βασικού και στον αγώνα με την Πάφο ήταν αυτός που με δυο ασιστ και ένα γκολ οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στη νίκη.

Ο Μπίδης ξέρει πολύ καλά ότι δυο καλές εμφανίσεις απέναντι σε Ερμή και Πάφο δεν θα σημαίνουν τίποτα αν η συνέχεια δεν είναι ανάλογη. Ο 34χρονος πλέον παίκτης καλείται να σταθεροποιήσει την απόδοση του στα επίπεδα που μπορεί έτσι ώστε να αποτελέσει το κέρδος της φετινής χρονιάς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!