Και όμως μπορούσαμε καλύτερα

Ναι, μπορούσαμε καλύτερα και αυτό δεν αποτελεί ασέβεια προς τους πρωταγωνιστές  του μεγαλύτερου άθλου στην ιστορία του κυπριακού αθλητισμού. Τώρα που τέλειωσε το πρωτάθλημα θα μπορούμε να λέμε κάποια πράγματα πιο εύκολα και με περισσότερα επιχειρήματα και αυτό θα γίνει γιατί έτσι προστάζει το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ. Μπορούσαμε καλύτερα όχι μόνο χτες όταν δεν καταφέραμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος αλλά και σε μια σειρά αγώνων κατά τη διάρκεια που πρωταθλήματος. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σβήσει τα όσα έχουν πετύχει οι ήρωες μας. Είναι για αυτό που ο Γιοβάνοβιτς δεν πρέπει να αγχώνεται έστω και αν νιώθει την ανάγκη να μας θυμίζει συχνά πυκνά τι πέτυχε η ομάδα μας. Ίσως να  έχει αυτή την ανάγκη γιατί κάποιοι στα ενδότερα της ομάδας δείχνουν με διάφορους τρόπους να αντιλαμβάνονται επιλεκτικά το μέγεθος της επιτυχίας. Θα μείνουμε ως εδώ προς το παρών για το συγκεκριμένο θέμα-πρόβλημα.

Ο εντοπισμός λοιπόν κάποιων παραλήψεων από πλευράς διοίκησης, τεχνικής ηγεσία ακόμα και παικτών δεν μπορεί να θεωρηθεί ασέβεια, αχαριστία ή οτιδήποτε άλλο βολεύει κάποιους. Ασφαλώς και ευχαριστούμε τον Θρύλο τον Θεό, αλλά δεν πρέπει να θυσιαστούν ή να αποσιωπηθούν κάποια πράγματα στο βωμό των εντυπώσεων ή και αναμνήσεων του άθλου.

Η ζωή δεν τελειώνει με την κατάκτηση ή όχι ενός πρωταθλήματος ενώ όλοι αναγνωρίζουν πως αν κάνουμε αυτά που πρέπει σε λίγους μήνες θα συμμετέχουμε στους ομίλους του Europa. Υπάρχει επίσης το παράδειγμα της προηγούμενης συμμετοχής σε ομίλους και μη κατάκτησης του πρωταθλήματος, τα οποία αποτέλεσαν καλή αφορμή για να γίνει μια αυτοκριτική και να βγούμε πιο δυνατοί.

Θα ασχοληθούμε λοιπόν τις επόμενες μέρες με τον προσανατολισμό στο Champions League και πως αυτός έφερε την μεγαλύτερη επιτυχία αλλά και την υποβάθμιση των εγχώριων διοργανώσεων, τα πριμ ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας που δυστυχώς αποτελούν σημείο τριβής, τις φετινές μεταγραφές που δεν έχουν βοηθήσει τα αναμενόμενα, το γενικό τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, τις αδυναμίες της διοίκησης να στηρίξει την ομάδα παρασκηνιακά και πολλά άλλα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!