Κακά: τελειώνει η κλεψύδρα

Η σημερινή μέρα θεωρείται καθοριστική για την υπόθεση του Κακά αφού αν η διοίκηση δεν δώσει και άλλη παράταση στον παίκτη το θέμα παραμονής του στον ΑΠΟΕΛ θα κλείσει αρνητικά. Ο Βραζιλιάνος που κάνει αγώνα δρόμου να αποκτήσει Πορτογαλικό διαβατήριο έχει αθετήσει τις προηγούμενες δεσμεύσεις του και σήμερα εκπνέει η νέα προθεσμία που του δόθηκε. Ο Κακά έχει διαμηνύσει στον Μαντούκα ότι όλα θα πάνε καλά αυτή την φορά κάτι όμως που δεν εύχονται οι περισσότεροι οπαδοί μας!

Όπως έχουμε γράψει ξανά η άποψη ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί και οφείλει να ψάξει να βρει έναν κεντρικό αμυντικό με καλύτερες προοπτικές και αγωνιστικά χαρακτηριστικά είναι έντονη. Αυτό πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους και λανθασμένα δίνεται η εντύπωση ότι η παραμονή του Κακά είναι θετική εξέλιξη αν από ξένος γίνει κοινοτικός.

Μπορεί η προσοχή των περισσοτέρων να είναι στους επιθετικούς που θέλουμε αλλά και η ανάγκη να αποκτήσουμε το συντομότερο δυνατό έναν κεντρικό αμυντικό που να θεωρείται εντεκαδάτος είναι εξίσου σημαντική.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!