Καλές Γιορτές και χαρούμενο +7

Η ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής δημιούργησε νέα βαθμολογικά δεδομένα αφού η ομάδα μας βρίσκεται και πάλι στο +7 από το παράρτημα. ΕΝΠ και Άχνα είχαν ισχυρό κίνητρο στους αγώνες τους αλλά το ΑΠΟΕΛ ήταν αυτό που κατάφερε να ανταποκριθεί στην πρόκληση. Παρά το ότι  ο Σταμάτης φοβήθηκε να σφυρίξει ένα πέναλτι και τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στη δεύτερη τους επίθεση, η ομάδα μας βρήκε τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα να πάρει τη νίκη. Στην αντίπερα όχι η Ομόνοια μετά από καιρό δεν είχε το σπρώξιμο από τη διαιτησία και έμεινε στο 0-0 με την Άχνα. Όπως είναι φυσικό από το βράδυ της Κυριακής οι οπαδοί μας και όχι μόνο τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Και αυτό γιατί ο βαθμολογικός πίνακας είναι πλήρως αντιπροσωπευτικός της εικόνας των δυο ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Καλά Χριστούγεννα με 7 βαθμούς διαφορά έγραφε ένα από τα πολλά sms που κυκλοφορούν από χτες ανάμεσα στους οπαδούς μας. Η ψυχολογία όλων είναι στα ύψη και η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει να διατηρηθεί το εορταστικό κλίμα. Η ομάδα μας καλείται να διαχειριστεί σωστά το σημαντικό προβάδισμα που έχει και πολλά θα διαφανούν τον Ιανουάριο όπου θα αντιμετωπίσουμε μεταξύ άλλων και την ομάδα του βάτραχου.

Προς το παρών οι πολεμιστές μας δικαιούνται λίγες μέρες ξεκούρασης αφού το  πρόγραμμα του στρατηγού Ιβάν προβλέπει ρεπό μέχρι της 26 Δεκεμβρίου. Σήμερα θα διαφανεί σε μεγάλο βαθμό και το διάστημα αποχής του Αλεξάνδρου ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στον τελευταίο αγώνα. Μετά τον τραυματισμό του Μποαβεντούρα ήρθε άμεσα και αυτός του Νεκτάριου και σίγουρα μειώνει στο ελάχιστο τις επιλογές που έχουμε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα του σχετικού δημοψηφίσματος μας οι μισοί περίπου οπαδοί μας θεωρούν απαραίτητη την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Παρόλα αυτά ο αρμόδιος για όλα όσα βλέπουμε δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα αφού θεωρεί ότι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ μπορούν να του δώσουν τι λύσεις που θέλει.

Η πραγματοποίηση μιας μεταγραφής θεωρείται δεδομένη και παρόλο που διοίκηση και τεχνική ηγεσία αποφεύγουν την όποια ουσιαστική δημόσια συζήτηση, αξιολογούνται ονόματα ποδοσφαιριστών που προτείνονται. Χρονικό περιθώριο ως συνήθως δεν υπάρχει αφού ο Γιοβάνοβιτς θα προχωρήσει με την όποια περίπτωση ποδοσφαιριστή χωρίς να θεωρεί το χρόνο βαρόμετρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!