Καλή αφορμή ο Πίντο…

Δεν έφτανε η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του προγραμματισμού, η επανάληψη του σίριαλ «Τραυματίας ο Σεγκιρί», ήρθε και ο τραυματισμός του Πίντο να συντείνει σε στο κλίμα μουρμούρας και προβληματισμού που υπάρχει στην ομάδα μας. Όπως διαρρέει από την Αυστρία ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έσπασε ένα δάκτυλο του ποδίου του και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 25 μέρες. Στο ΑΠΟΕΛ ποτέ και κανένας δεν επανήλθε έγκαιρα, οπότε ούτε και ο Πίντο μπορεί να υπολογίζεται για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα. Θα είναι ο δεύτερος παίκτης μετά τον Σεγκιρί που θα χάσει μεγάλο μέρος της βασικής προετοιμασίας γεγονός που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία.

Ο τραυματισμός του Πίντο είναι πάντως μια καλή αφορμή να ψάξει ο Γιοβάνοβιτς εντονότερα για τον αριστερό χαφ που θέλει αφού έτσι και αλλιώς θέλαμε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Λέμε εδώ και μέρες ότι το πρώτο ζητούμενο είναι να φέρουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όποτε και αν γίνει αυτό. Πλέον ο χρόνος άρχισε να πιέζει αφού όποιοι και αν αποκτηθούν πλέον δεν θα είναι έτοιμοι για τους αγώνες στο ΟΥΕΦΑ.

Κάποια πράγματα χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή τόσο από πλευράς επιτροπής προγραμματισμού όσο και από τον προπονητή μας. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να θυμίσουμε τις δηλώσεις τους από τον περασμένο Μάρτιο και τι έλεγαν όσον αφορά την στρατηγική και πλάνο στο θέμα προγραμματισμού.

Όσον αφορά τον επιθετικό που ψάχνουμε η περίπτωση Αγκάλι δεν υφίσταται πλέον αφού ο Νιγηριανός προτίμησε να συνεχίσει στην Ξάνθη, οπότε άρχισε εκ νεου η αξιολόγηση ονομάτων. Το πιο ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι η πλειοψηφία των παικτών που κρίνονται ως ιδανικοί από την πλευρά μας, δεν δείχνουν διαθετημένοι να έρθουν στην Κύπρο, χωρίς αυτό να σχετίζεται πάντα με τα λεφτά που είμαστε διαθετημένοι να τους δώσουμε.

Νίκη στο δεύτερο φιλικό
Όπως έχουμε πει ξανά η ενημέρωση που έρχεται από την Αυστρία είναι επιλεκτική και ελλιπείς με αποτέλεσμα ο καθένας να λέει και να γράφει ότι θέλει. Ευτυχώς σύντομα η ο ομάδα θα επιστρέψει στην Κύπρο και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα.

Εναντίον της Μέταλουρκ Ζαπορίζια η ομάδα μας κέρδισε με 1-0 με γκολ-πέναλτι του Χρύση. Τον αγώνα άρχισαν οι Χιώτη, Πουρσαϊτίδη, Φλορέα, Κόντη, Μπρούσερς, Παναγιώτου, Χατζί, Χρ. Μιχαήλ, Παουλίστα, Ζεβλάκοφ, Μιροσαβλιεβιτς, ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι Κίσσας, Χρίστου, Μοραίς, Βούρκου, Πουρσαϊτίδης, Μ.Ηλία, Παπαθανασίου, Οικονομίδης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!