Καλαθόσφαιρα: Η ώρα του κόσμου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου   ΑΠΟΕΛ,  προσκαλεί το φίλαθλο κόσμο του όπως σύσσωμος και με πνεύμα αθλητοπρέπειας  κατακλύσει ασφυκτικά  αύριο  Κυριακή  27 Μαρτίου 2011, στις 7:30μμ,  το Αθλητικό Κέντρο Λευκόθεο  και στηρίξει για άλλη μια φορά την καλαθοσφαιρική μας ομάδα  CYTAVISION  ΑΠΟΕΛ  στον 3ον πιο κρίσιμο και καθοριστικό αγώνα της χρονιάς  που θα δώσει  εναντίον της   ΕΘΑ Ο  CYTAVISION APOEL μόνο  με νίκη παραμένει ζωντανός στην διεκδίκηση του εισιτήριου για είσοδο στην τελική φάση των play offs. Ο Περήφανος  Κόσμος του ΑΠΟΕΛ καλείται να αποδείξει ακόμα μια φορά έμπρακτα με την επιβλητική του παρουσία πως παραμένει η ασπίδα της ομάδας μας, και με τα συνθήματα του  ο 6ος Καλαθοσφαιριστής  της , που θα την σπρώξει στην νίκη, ανεξαρτήτως δυσκολιών.

Έλατε όλοι να βροντοφωνάξουμε ότι η ομάδα μας παρόλα όσα πέρασε στο φετινό πρωτάθλημα μπορεί ακόμη αλλά και θέλει να διεκδικήσει και φέτος τα κεκτημένα των προηγούμενων χρόνων. Έλατε όλοι να εμψυχώσουμε  και να στηρίξουμε την ομάδα μας και έτσι όλοι μαζί,  Καλαθοσφαιριστές, Τεχνική ηγεσία , Φίλαθλοι και Διοίκηση να στείλουμε το μήνυμα της Νίκης και της επιτυχίας.                                   Είμαστε σίγουροι ότι όλοι μας,  αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα του αγώνα  θα ανταποκριθούμε  στο κάλεσμα  της  ομάδα μας, γιατί μας χρειάζεται όλους αύριο, όσο ποτέ άλλοτε. Στο Λευκόθεο αύριο δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα, δεν επιτρέπονται λάθη από κανένα μας, δεν επιτρέπετε να λείπει κανείς που αγαπά το ΑΠΟΕΛ πραγματικά.

Τώρα είναι η  ώρα του φίλαθλου κόσμου μας,  να δώσει και αυτός τη δική του μάχη « ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ »  στην οποία έχει  είδη ανακηρυχτεί   πρωταθλητής.

Η  παρουσία όλων μας, καθενός ξεχωριστά  μικρών και μεγάλων είναι σημαντική.Να είστε όλοι εκεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!