Καλό και μεγάλο σερί

Από τη στιγμή που χάθηκαν απρόσμενοι βαθμοί στις πρώτες δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις εναντίον λεγόμενων μικρών αντιπάλων, η ομάδα μας είχε την πίεση να καλύψει το χαμένο έδαφος στους επόμενους αγώνες. Η πίεση ήταν και είναι μεγάλη και μέχρι στιγμής οι παίκτες δείχνουν να ανταποκρίνονται αφού στο μεσοδιάστημα αυτών των απωλειών κέρδισαν τα δυο δυσκολότερα ντέρμπι με Ανόρθωση και Ομόνοια. Είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα λένε οι παίκτες και πράγματι το απέδειξαν αφού οι νίκες επί των δυο βασικότερων μας ανταγωνιστών έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί που είχαμε με το παράρτημα ενώ έφεραν την ομάδα δυο βαθμού μακριά από την κορυφή.

Η νίκη επί της Ομόνοιας έφερε την αισιοδοξία και την πίστη ότι με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια σύντομα θα μπορέσουμε να πατήσουμε κορυφή. Η προσπάθεια δεν θα είναι καθόλου εύκολη και μια ματιά στο αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ – Άεκ

Εθνικός – ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ -Αλκή

10η Αποπ – ΑΠΟΕΛ

11η ΑΠΟΕΛ -Δόξα

12η ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός

Με την επιστροφή των διεθνών και την επιστροφή στην αγωνιστική δράση έχουμε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα μεγαλώσουν ή αν θα περιοριστούν τα πολλών ειδών προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Λεμεσού. Το σίγουρο είναι ότι ο μεταξύ μας αγώνα θα αποτελέσει κίνητρο για να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα τους σε μια προσπάθεια για να κάνουν τη γνωστή «νέα αρχή».

Στη συνέχεια έχουμε μια σειρά αγώνων με ΑΕΚ, Άχνα, Αλκή και Πέγεια. Πρόκειται για αγώνες που θεωρητικά η ομάδα μας είναι το φαβορί όπως ήταν και σε αυτούς με ΕΝΠ και ΑΕΠ. Πρόκειται για αγώνες όπου όλοι η ομάδα μας καλείται να δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο αλλά και την απαιτούμενη σοβαρότητα. Μόνο έτσι θα κάνουμε ένα καλό σερί νικών που απαιτείται έτσι ώστε να αποδείξουμε σε όλους ότι το φετινό ΑΠΟΕΛ δεν έχει καμία διάθεση να αναστήσει νεκρούς.

Προπονήσεις χωρίς διεθνείς και Ζόρζε
Η ελαφριάς μορφής θλάση θα στερήσει από την ομάδα μας τον καλύτερο μέχρι στιγμής αμυντικό της για ένα διάστημα 20 ημερών. Ο Ζόρζε που ταλαιπωρήθηκε απίστευτα πέρσι ξεκίνησε πολύ καλά τη φετινή χρονιά και έβγαλε χωρίς κανένα πρόβλημα το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αυτό του επέτρεψε να κερδίσει με σχετική ευκολία θέση βασικού και το ζητούμενο πλέον είναι αποθεραπευτεί πλήρως και σε λογικό χρονικό διάστημα αφού έδειξε πόσο μπορεί να βοηθήσει.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!