Καλύτερος ο Άγιαξ άλλα..

Ο Δώνης αναγνωρίζει τις τεράστιες δυσκολίες του εγχειρήματος μας ενόψει του αυριανού αγώνα αλλά όπως δήλωσε στη δημοσιογραφική διάσκεψη θα κυνηγήσουμε τις λίγες πιθανότητες που έχουμε. Ο προπονητής μας ανέφερε ότι οι Παπάζογλου και Καρλάο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και κάλεσε όλους τους παίκτες να απολαύσουν τον τελευταίο αγώνα. Από πλευράς παικτών μίλησε ο Αλεξάνδρου ο οποίος ότι αν τα καταφέρουμε θα πρόκειται για ένα μικρό θαύμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που το ωραίο ταξίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ τελειώνει σε ένα τόσο όμορφο στάδιο και τέτοια έδρα. Όταν έγινε η κλήρωση είπα με δόση χιούμορ ότι είναι καλό να γίνει σε ουδέτερο γήπεδο το παιχνίδι Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ για την τρίτη θέση. Σαφώς δεν υποτιμώ τον Άγιαξ, που είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Έχουμε λίγες πιθανότητες για πρόκριση. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Σαφώς είναι καλύτερη ομάδα ο Άγιαξ από εμάς, όμως στο ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να συμβούν. Ο Άγιαξ πιέζει ψηλά, σε πνίγει και πιστεύω ότι θα γίνει ένα διαφορετικό παιχνίδι από ότι στο ΓΣΠ. Σημασία έχει η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση των παικτών μας. Καλώ τους παίκτες να μπουν στο γήπεδο, να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, να το απολαύσουν  και να πάρουν τη νίκη για το σύλλογο, αλλά και για τους εαυτούς τους».

Αν θα αλλάξει την τακτική του από τη στιγμή που στόχος είναι η νίκη…

«Θα είναι μεγάλο το πρόβλημα αν παίξουμε επιθετικά και αφήσουμε την άμυνα. Θα πρέπει να έχουμε ισορροπία και να υπηρετήσουμε το πλάνο μας με πειθαρχία».

Για τις απουσίες…

«Μάθαμε να ζούμε με τα προβλήματα και τις απουσίες. Πιστεύω ότι το δίδυμο Καρλάο – Παπάζογλου θα πάει καλά».

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ανέφερε τα ακόλουθα:

«Θα είναι ένα δύσκολο βράδυ για μας. Το ακατόρθωτο κάποιων επιτυχιών είναι αυτό που σπρώχνει τους παίκτες για αποτελέσματα που κανείς δεν περιμένει. Αν γίνει αυτό αύριο θα είναι ένα μικρό θαύμα. Είμαστε έτοιμοι,θα δώσουμε τα πάντα και ελπίζω να φύγουμε χαρούμενοι».

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!