Καμία ανησυχία από πλευράς ΑΠΟΕΛ

Ο Γιοβάνοβιτς θα έχει να λέει (με το δίκαιο του) ότι ακόμα μια διαρροή δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή ολοκλήρωση του προγραμματισμού αλλά κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα. Η είδηση ότι ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε την υπογραφή του Άλτο Ατόρνο δεν μπόρεσε να μείνει στα κρυφά ενώ η αντίδραση του Απόλλωνα μπορεί να χαρακτηριστεί φυσιολογική. Όπως και παλαιότερα στην υπόθεση Πίντο έτσι και τώρα η διοίκηση της υπό διάλυση ομάδας της Λεμεσού προβαίνει σε αβάσιμους ισχυρισμούς στην προσπάθεια της να δώσει μια ψεύτικη εικόνα. Η ουσία είναι ότι ο Απόλλωνας δεν ενεργοποίησε έγκαιρα το δικαίωμα που είχε για ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παραγουανό ποδοσφαιριστή ο οποίος μετά τον τελικό κυπέλλου υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Παυλίδης πήρε σβάρνα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και ισχυρίζεται ότι εξασκήθηκε το δικαίωμα που είχε ο Απόλλωνας κάτι που αναπόφευκτα τον έφερε σε σύγκρουση με τον Κονναφή  ο οποίος είναι  εκ των μάνατζερ του Ατόρνο.

Σε επίπεδο διοίκησης και κυρίως για αυτούς που γνωρίζουν τα δεδομένα δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Μπορεί ο Παυλίδης στον πανικό του να επικαλείται και συζήτηση που έκανε με παράγοντα της ομάδας μας, εννοώντας τον Φοίβο Ερωτοκρίτου αλλά τίποτα δεν μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα. Δεδομένα που θέλουν την ομάδα να ανακοινώνει την ερχόμενη εβδομάδα και επίσημα την απόκτηση του Ατόρνο.

Αρχή με Ατόρνο

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!