«Καρφιά» από τον Ποταμίτη

Δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο το εκλογικό αποτέλεσμα ο Ποταμίτης ο οποίος σε σχόλιο που ανάρτησε στο facebook, κατακρίνει χωρίς όμως να ονοματίζει τους μεγαλομετόχους που το καταψήφισαν βάση προσωπικών σχέσεων και διαπλεκόμενων συμφερόντων. Με βάση τα όσα γνωρίζουμε και τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια θεωρούμε ότι ο νυν αντιπρόεδρος του σωματείου αναφέρεται στους Κυριάκο Ζιβανάρη και Γιώργο Ξιναρή. Η κόντρα μεταξύ των συγκεκριμένων ατόμων είναι πλέον ανοικτή και παρόλο που δεν ονοματίζουν αλλήλους, τα ευκόλως νοούμενα παραλείπονται! Το σχόλιο του Ποταμίτη όπως αναρτήθηκε στο προφίλ του στο facebook:

“Δεν είμαι απογοητευμένος γιατί δεν έχω εκλεγεί αλλά γιατί οι λίγοι οι οποίοι τυγχάνει δυστυχώς (για το σωματείο)να ελέγχουν κάποια μεγάλα πακέτα μετοχών δεν ψηφίζουν βάση ΑΠΟΕΛίστικων κριτηρίων αλλά βάση προσωπικών σχέσεων και διαπλεκόμενων συμφερόντων! Ευχαριστώ τους μικρομετόχους οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους με στήριξαν αλλά και τους λίγους μεγαλομετόχους οι οποίοι δεν συμμετέχουν στα μαγειρέματα που κάνουν οι πρώτοι που ανάφερα.Προς το παρών συνεχίζω από την θέση μου στο συμβούλιο του σωματείου μας γιατί και από εκεί μπορώ, και θα προσπαθήσω μαζί με την βοήθεια των υπολοίπων να διαμορφώσω όσο γίνεται κάποιες καταστάσεις προς όφελος ΜΟΝΟ του ΑΠΟΕΛ και όχι μιας ιδιωτικής εταιρείας για την οποία μας μιλούν για συμφέροντα και επενδύσεις προς όφελος των μετόχων και όχι του ΑΠΟΕΛ!!!Το ΑΠΟΕΛ ανήκει ΜΟΝΟ στον κοσμο του…”

Χωρίς να θέλουμε να δώσουμε το οποιοδήποτε ελαφρυντικό στους μεγαλομετόχους η άποψη μας είναι ότι το μεγαλύτερο βάρος για να βαδίσουμε στο σωστό δρόμο πέφτει στον Φοίβο Ερωτοκρίτου και στον εκάστοτε πρόεδρο. Αντιλαμβανόμαστε ότι και ο πρόεδρος μπορεί να βρεθεί δέσμιος του όποιου μεγαλομετόχου αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται με το σωστό τρόπο.

Θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και πρακτικοί αναφέροντας τα εξής:

Τηλεοπτικά δικαιώματαΗ πρακτική της ανανέωσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων 3 χρόνια πριν τη λήξη τους πρέπει να σταματήσει. Ήταν κάτι που ξεκίνησε επί προεδρίας Πετρίδη και κακώς συνεχίζεται. Τότε μπορεί να υπήρχαν καλοί λόγοι αλλά πλέον αυτοί οι λόγοι δεν υφίστανται. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου λοιπόν καλείται να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την LTV όταν πρέπει, να δοθεί η λογική προτεραιότητα στον μακροβιότερο χορηγό και μεγαλύτερο μέτοχο μας ΑΛΛΑ με διάφανο τρόπο να εξεταστούν και οι προτάσεις των άλλων ενδιαφερομένων.

ΓΣΠ ή ιδιόκτητη έδραΑναφέραμε πολλές φορές ότι η διοίκηση Ερωτοκρίτου δεν αξιολόγησε ποτέ σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας ιδιόκτητης έδρας. Δεν τον πράττει γιατί υπάρχει ένας αδικαιολόγητος φόβος και διστακτικότητα στο να επωμιστεί το όποιο κόστος το οποίο θα είναι εις βάρος της χρηματοδότησης για μεταγραφές και ισοσκελισμού προϋπολογισμών.

Ναι, τα επιχειρηματικά συμφέρονται του Ζιβανάρη συμβαδίζουν με αυτά του ΓΣΠ αλλά θεωρούμε ότι ο πρώην πρόεδρος αν και μεγαλομέτοχος δεν έχει τη δύναμη και ούτε χρειάστηκε μέχρι στιγμής να σταματήσει οτιδήποτε, αφού η εταιρεία ΑΠΟΕΛ δεν είδε ποτέ σοβαρά το θέμα.

Η εσωστρέφεια κάνει κακό και θεωρούμε ότι ο Φοίβος Ερωτοκρίτου έχει καθήκον παρασκηνιακά αλλά δημόσια να λειτουργήσει καταλυτικά με τρόπο που να ενώνει τις διάφορες «δυνάμεις» και φωνές εντός του ΑΠΟΕΛ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!