Καρφωτός για εντεκάδα ο Πάουλο

Εναντίον της ΑΕΛ είδαμε δείγματα γραφής της αξίας του και πόσο άμεσα μπορεί να βοηθήσει την προβληματική σε κάποιες περιπτώσεις ανάπτυξη της ομάδας μας. Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία του Πορτογάλου ο οποίος είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ και κέρδισε ένα πέναλτι. Ο Κόστα είναι ένας παίκτης που μπορεί σε όποια θέση και αν αγωνιστεί να δώσει ποιοτικές λύσεις και αυτοί που τον αντιλαμβάνονται πρώτοι είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του. Δεν θα επέμενε άλλωστε ο προπονητής μας στην απόκτηση του ακόμα και όταν προέκυψαν οι γνωστές διαφωνίες κάποιων εντός του διοικητικού συμβουλίου.

Το ότι στα μέσα του αγώνα με την ΑΕΛ ο Πάουλο Κόστα κλήθηκε να βοηθήσει και ανταποκρίθηκε αλλά και το ότι εναντίον της ΑΕΠ θα είναι εκτός απροόπτου στο αρχικό σχήμα δείχνει πολλά. Με τον Χαραλαμπίδη εξάλλου τιμωρημένο, τον Αλεξάνδρου να αντιμετωπίζει πρόβλημα και τον Κοσόφσκι να προέρχεται από τραυματισμό και αποχή το βάρος της οργάνωσης θα πέσει σε χρόνο ρεκόρ στον νεοαποκτηθέντα παίκτη.

Οι επόμενες δυο προπονήσεις θεωρούνται σημαντικές για τους Αλεξάνδρου και Κοσόφσκι αφού μέσα από αυτές θα διαφανεί αν υπολογίζονται για το αρχικό σχήμα. Ο Νεκτάριος αισθάνεται πόνους στο πόδι και προπονείται επιφυλακτικά και οι πιθανότητες να προλάβει είναι μοιρασμένες. Ο Κοσόφσκι προπονείται κανονικά ενώ ο Γιοβάνοβιτς εκμεταλλεύτηκε το All Star Game στο οποίο τον κάλεσε και του έδωσε χρόνο συμμετοχής αφού τον χρειάζεται μετά την αποχή του.

Η ψυχολογία όλων μας μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο και το ζητούμενο πλέον είναι η νίκη επί της Πάφου που θα μας στείλει με ακόμα μια νίκη στον αγώνα απέναντι στο παράρτημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!