Κατώτεροι των περιστάσεων

Η νέα διευρυμένη σύσκεψη των μεγαλομετόχων επιβεβαίωσε αυτό που φοβόμασταν. Τα προσωπικά συμφέροντα και οι διαφορετικές αντιλήψεις αναφορικά με το τι προστάζει το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ οδηγούν την ομάδα μας σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Οι χειρισμοί από όλους τις τελευταίες 15 μέρες τους αφήνουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένους αφού οι πλείστοι λειτούργησαν υστερόβουλα ή για να προστατέψουν την υστεροφημία τους. Όσοι πιστεύουν ότι μεγαλομετόχοι εν τέλει αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ μάλλον επιβεβαιώνονται και είναι με λύπη που κάνουμε την επισήμανση αυτή. Ενώ όλοι αντιλαμβάνονται την ανάγκη για αλλαγή σε αντιλήψεις και πως αυτή θα έρθει με την αλλαγή προσώπων οι νυν μένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες ενώ οι πρώην και οι όποιοι επίδοξοι φοβούνται το βάρος και την πολεμική που θα δεχτούν από τον Ερωτοκρίτου και το επιτελείο του.

Ο Ερωτοκρίτου εδώ και μέρες απολαμβάνει την ανικανότητα όλων όσων των κριτίκαραν να τροχιοδρομήσουν μια διάδοχη κατάσταση και δηλώνει με όλη την άνεση του κόσμου πως αν τον θέλουν να μείνει ίσως να αναθεωρήσει την τελευταία του απόφαση.

Πλέον οι υπόλοιποι λένε πως αφού η οικονομική κατάσταση είναι τραγική και δεν υπάρχει η ηγετική φυσιογνωμία που θα διαχειριστεί την ομάδα, ο Ερωτοκρίτου πρέπει να μείνει και να υποστεί το όποιο κόστος ή αν η ομάδα κουμαντάρει να πιστωθεί πραγματικά την επιτυχία.

Τη Δευτέρα δεν θα υπάρξει διοικητικό αδιέξοδο αφού υπάρχουν πέντε άτομα της νυν διοίκησης στους οποίους τροχοδρομείται να προστεθεί και ο Ερωτοκρίτου έτσι ώστε να οδηγηθούμε στην επόμενη μέρα.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ δεν έχει ανάγκη από τη στήριξη του οπουδήποτε Παπαέλληνα δια μέσω βαρύγδουπων δηλώσεων όπως αυτές που είδαμε χτες. Ο Ερωτοκρίτου έχει τρομερή ανάγκη από την ουσιαστική στήριξη των μεγαλομετόχων σε βάθος χρόνου και όχι σε μια συνέλευση που ενδεχομένως θα είναι όπως όλες τις άλλες. Χρειάζεται επίσης σε περίπτωση που παραμείνει ένα συμβούλιο το οποίο θα μπορέσει να φέρει εις πέρας το τρομέρα δύσκολο έργο που έχει.

Όσο για αυτούς που ευαγγελίζονται την αλλαγή, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισαν την πρόταση Μιχάλη Γεωργίου αποδεικνύει πόσο δεκτικοί είναι στην αλλαγή. Μπορεί και ο ίδιος να παρουσίασε την πρόταση του με τρόπο τελεσιγραφικό αλλά σκότωσαν την μοναδική και πιο ελπιδοφόρα πρόταση που υπήρχε στο τραπέζι.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!