Κερδίζει πόντους ο Ζε Κάρλος

Μπορεί να μην υπήρξε κάτι σημαντικό κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά κάποια πράγματα φαίνεται να τροχοδρομούνται με πιο σημαντικό την καταρχήν απόφαση για παραμονή του Ζε Κάρλος. Κάθε μέρα που περνά βοηθά στο να αντιληφθούν οι υπεύθυνοι πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί καλύτερος παίκτης του Βραζιλιάνου που να μην είναι και πανάκριβος. Αυτό σε συνδυασμό και με το ότι οι Τριστάν και Οφορίκουε δεν απαντούν και αν το πράξουν μάλλον θα είναι αρνητικοί, αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες παραμονής του Ζε Κάρλος.

Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τον Σεγκιρί ο οποίος αναμένεται να υπογράψει σύντομα το συμβόλαιο ανανέωσης του, κάτι που σημαίνει ότι ψάχνουμε για τον αντικαταστάτη του Καψή. Η φάρσα με τον Κακογιάννη τέλειωσε πριν καλά καλά αρχίσει και το ζητούμενο είναι να βρεθεί ένας κεντρικός αμυντικό που να μπορεί να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής.

>

Για τον Οκκά το ενδιαφέρον είναι περισσότερο φιλολογικό όπως είναι και η περίπτωση επιστροφής του παίκτη στην Κύπρο. Μια βολιδοσκόπηση που έγινε αποδεικνύει τα πιο πάνω έτσι η προσοχή έχει ήδη στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Διοικητικές απώλειες
Κάπως έτσι μπορούν να ερμηνευθούν οι παραιτήσεις των Μιχάλη Γεωργίου και Κωνσταντίνου Χιώτη από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για δυο από τα πιο παραγωγικά μέλη, των οποίων η παρουσία τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε ότι καλύτερο στους τομείς ευθύνης τους.

Ο Μιχάλης Γεωργίου, Υπεύθυνος Οικονομικών της εταιρείας την τελευταία πενταετία, πιστώνετε την άψογη οργάνωση του τμήματος και το οικονομικό θαύμα που έφερε το ΑΠΟΕΛ να καθαρίζει σε τεράστιο βαθμό από τις παλιές αμαρτίες, να ανταποκρίνεται σε όλες του τις υποχρεώσεις προς τις τοπικές και διεθνείς αρχές και άλλους χρεώστες και να φτάνει μέχρι και σε σημείο να επιδεικνύει κέρδη την περσινή χρονιά. Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος με τις μεγάλες ικανότητες και τον επαγγελματισμό του, κατάφερε να περάσει ένα κλίμα σοβαρότητας και σωστής λειτουργίας της εταιρείας, με την εφαρμογή ξεκάθαρης πολιτικής και εταιρικών διαδικασιών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!