Κερδίστε τους να τελειώνουμε

Οι παίκτες μας καλούνται να απονέμουν δικαιοσύνη έτσι ώστε να κάνουν αυτό που δεν μπόρεσαν οι υπάλληλοι του διεφθαρμένου. Μετά από μέρες καθυστέρησης όπου επιβεβαιώθηκε ότι κανείς στην Κύπρο δεν επιθυμεί να κατακτήσουμε αυτό που μας ανήκει, ΑΠΟΕΛ και Αελ θα συναντηθούν ξανά μέσα στο γήπεδο. Με νίκη τελειώνει μια και καλή η κωμικοτραγική ιστορία αφού και πρωταθλητές θα είμαστε και θα πάμε στο CL ως τέτοιοι. Όλα όσα έγιναν πρέπει να λειτουργήσουν ως τονωτική ένεση στους παίκτες του Δώνη οι οποίοι ένιωσαν την αδικία και ανικανότητα των υπευθύνων όπως και εμείς. Το έκαναν εξάλλου ξεκάθαρο στη χτεσινή του ανακοίνωση. Σήμερα είναι ώρα για πράξεις και το ζητούμενο είναι η νίκη μέσα στο γήπεδο.

Καθαρό μυαλό, πάθος και αποτελεσματικότητα είναι τα στοιχεία που πρέπει να κυριαρχήσουν από πλευράς ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε να τα καταφέρουμε. Ο αγώνας που διακόπηκε είναι οδηγός στο να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι. Η Αελ θα αμύνεται και με αντεπιθέσεις θα προσπαθήσει για το γκολ. Η καλή λειτουργία στο χώρο του κέντρου είναι σημαντική αφού θα επιτρέψει να είμαστε δημιουργικοί έτσι ώστε να έρθουν οι ευκαιρίες και ιδανικά τα γκολ.

Το αγωνιστικό πλάνο

Οι Μαντούκα και Μοράις κέρδισαν την μάχη με το χρόνο αλλά το ζητούμενο είναι κατά πόσο θα κριθούν έτοιμοι για εντεκάδα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χαθεί νωρίς στον αγώνα μια αλλαγή επειδή κάποιος δεν μπορεί να συνεχίσει και είναι για αυτό που απαιτείται προσοχή. Ο Μαντούκα θεωρείται πιο έτοιμος και έχει καλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό πλάνο. Το ζητούμενο είναι αν θα τον δούμε ως δεύτερο επιθετικό ή στο αριστερό άκρο. Σιέρινταν, Χαραλαμίδης και Ντε Βινσέτι είναι οι τρεις σίγουροι που θα επιφορτιστούν το βάρος στην επίθεση.

Το πιο μεγάλο ερωτηματικό αφορά τον Μοράις. Αν μείνει στον πάγκο τότε θέση δίπλα στον Βινίσιους θα πάρει ο Γκόμες. Η αμυντική τετράδα δεν θα αλλάξει και το ζητούμενο είναι να προσέξουν όλοι έτσι ώστε τα λάθη να περιοριστούν στο ελάχιστο. Ο Ολιβέιρα είναι αυτός που προκαλεί άγχος αλλά και οι υπόλοιποι πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!