Κινδυνεύουν να μείνουν ανεξεταστέοι

Η απόκτηση ενός επιθετικού που θα δώσει ουσιαστικές λύσεις στην ανάγκη για το λεγόμενο εύκολο γκολ είναι γνωστή εδώ και μήνες. Παρά το ότι υπάρχουν καλές δικαιολογίες τις οποίες αναδείξαμε, είναι γεγονός ότι οι υπεύθυνοι κινδυνεύουν να μείνουν ανεξεταστέοι στο θέμα του έγκαιρου προγραμματισμού. Αναφερόμαστε στους Δώνη και Νασιμένο που μαζί το πολυπληθές επιτελείο τους έχουν τη βασική ευθύνη για εντοπισμό παικτών αλλά και τη διοίκηση Πετρίδη που χειρίζεται το κόμματι των διαπραγματεύσεων. Η υπόλοιπη ομάδα βρίσκεται από χτες στην Πολωνία και η εκεί παρουσία όλων είναι βασικό συστατικό προκειμένου να κάνουμε αυτό που πρέπει στον αγώνα της χρονιάς που δεν είναι άλλος από τον 3ο προκριματικό του Champions League. Από το προπονητικό κέντρο όμως πέραν του επιθετικού, απουσιάζει ο επιτελικός μέσος αλλά και ο αμυντικός μπακ που θέλουμε.

Εννοείται ότι η περίπτωση του επιθετικού είναι η πιο επείγουσα αφού το είναι ο παίκτης που χρειάζεται το μεγαλύτερο διάστημα προσαρμογής αφού και η υπόλοιπη ομάδα θα πρέπει να μάθει και να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του.

Ο Τζιμπούρ δεν έχει τελεσίγραφο και προσπαθεί για τους δικούς του λόγους να ξεμπερδεύει το συντομότερο αλλά κανείς δεν ξέρει να πει με βεβαιότητα πότε θα μείνει ελεύθερος. Είναι όμως και το άλλο μέσα στη μέση αφού διαβεβαιώνει και την Αεκ ότι έχει τον πρώτο λόγο.

Είτε Τζιμπούρ όμως λέγεται ο παίκτης ή οτιδήποτε άλλο κάθε ώρα που περνά καθιστά πιο δύσκολη την έγκαιρή μετάβαση του στην Πολωνία. Με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγμα είναι πιθανό να μην γίνει εφικτή η μετάβαση του παίκτη που θα κλείσουμε αν βέβαια υπάρξει συμφωνία με κάποιον.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι οι υπεύθυνοι παίζουν με τη φωτιά.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!