Κι όμως απαιτείται βελτίωση

Το αποτέλεσμα του αγώνα στη Δανία δεν πρέπει να μας ξεγελά. Ο ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκε δυο αβίαστα λάθη αμυντικών πετυγχαίνοντας δυο τέρματα αλλά σε έναν ακόμα αγώνα έδειξε ότι δυσκολεύεται να επιτεθεί με ένα τρόπο που θα κάνει την ομάδα δημιουργική και επικίνδυνη. Τα δυο γκολ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ίσως να μην έκαναν τόσο επιτακτική την ανάγκη να επιτεθούμε οργανωμένα και να αρκεστήκαμε σε αντεπιθέσεις αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για βελτίωση.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθεί η σωστή χημεία της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Ντε Βινσέτι για παράδειγμα δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί ακραίος επιθετικός αλλά εκ των πραγμάτων ο Πασιένσια τον χρησιμοποιεί στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Λεάλ προσπαθεί να βρει το ρόλο του μέσα στην ομάδα και το ζητούμενο είναι να αποδειχτεί σοβαρή επιλογή στο σκοράρισμα παρά οτιδήποτε άλλο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει στηρίγματα αφού οι μακρινές μπαλιές στον Αφρικανό δεν τον βοηθούν ιδιαίτερα.

Τέλος θα πρέπει να δούμε πως λειτουργεί ο ΑΠΟΕΛ με τον πιο δημιουργικό του παίκτη στην εντεκάδα. Ναι, αναφερόμαστε στον Στίλιτς ο οποίος μέχρι στιγμής έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Ο Βόσνιος ήρθε στον ΑΠΟΕΛ για να παίξει καταλυτικό ρόλο στο να γίνουμε μια ομάδα που μπορεί να επιτεθεί με την μπάλα κάτω οπότε αυτό θα πρέπει να αρχίσει να συμβαίνει το συντομότερο δυνατό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!