Κι όμως είναι ακόμα εδώ

Εδώ και δέκα περίπου μήνες ακούει και διαβάζει τα πάντα αφού οι απαιτήσεις και η ιδιοσυγκρασία των οπαδών μας είναι τέτοια που όποιος παίκτης αδυνατεί να ανταποκριθεί στοχοποιείται. Ο Ντε Βινσέτι δίνει κατά καιρούς όλων των ειδών τις αφορμές στους οπαδούς μας που τον έχουν στο μάτι αλλά δεν παύει να είναι μια υπερπολύτιμη μονάδα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον αγώνα με την Μίντιλαντ.

Κοιτώντας την μεγάλη εικόνα κάποιος μπορεί εύκολα να ισχυριστεί ότι όπως και πέρσι στους προκριματικούς έτσι και φέτoς ο Αργεντινός οδηγεί εκ τους ασφαλούς τον ΑΠΟΕΛ στη γη τη επαγγελίας. Σε μια περίοδο όπου η ομάδα δείχνει και είναι ανέτοιμη με τους υπόλοιπους επιθετικούς να ψάχνονται, ο Ντε Βίνσετι πετυχαίνει τα πλέον καθοριστικά τέρματα.

Στην αρχή ήταν αυτό μέσα στα Σκόπια και ψες ήταν άλλα δυο. Στο πρώτο βοήθησε και η κίνηση του αμυντικού αλλά η ουσία είναι ότι ο Ντε Βινσέτι έχοντας καλή ψυχολογία μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Ο τρόπος που λειτούργησε στο δεύτερο γκολ το επιβεβαιώνει… Έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, δεν έπεσε στο έδαφος μετά από φάουλ αντιπάλου και την κατάλληλη στιγμή με ένα ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το ζητούμενο για τον Ντε Βινσέτι είναι να μπορέσει να σταθεροποιήσει την απόδοση του ενώ την ερχόμενη Τρίτη στο ΓΣΠ πρέπει να φροντίσει εκ νεου…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!