Κλήρωση, φιλικό και άφιξη

Γεμάτη από διάφορες απόψεις θεωρείται η σημερινή μέρα για τον ΑΠΟΕΛ με πιο σημαντικό θέμα το ότι θα γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας για το δεύτερο προκριματικό του Europa League. Στη Νιόν (14:30) της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί η σχετική κλήρωση για τους αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 19 και 26 Ιουλίου. Όπως είναι γνωστό η ομάδα μας συγκαταλέγεται μέσα στους δυνατούς και η κλήρωση αναμένεται να μας φέρει αντιμέτωπους με εύκολο αντίπαλο. Περισσότερα θα γνωρίζουμε γύρω στις 11 το πρωί αφού το διαδικαστικό μέρος προβλέπει και προκλήρωση λόγω των πολλών ομάδων που συμμετέχουν. Με βάση την προκλήρωση θα διαμορφωθούν και τα σχετικά γκρουπ, οπότε θα γνωρίζουμε τις πιθανές χώρες από όπου θα αρχίσει το φετινού ευρωπαϊκό ταξίδι του ΑΠΟΕΛ.

Στην Αυστρία όπου συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας στις 7:00 (ώρα Κύπρου) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Blau Weinz Linz, ομάδα που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία του αυστριακού πρωταθλήματος. Η δυναμικότητα του αντιπάλου και το χρονικό σημείο που γίνεται το φιλικό, δεν επιτρέπουν στον οποιονδήποτε πέραν του προπονητή να πει κάτι ουσιαστικό. Θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι περισσότεροι παίκτες κριθεί σκόπιμο, συμπεριλαμβανομένων και των νεαρών.

Στο Ομπερτράουν αναμένεται σήμερα και ο Χαραλαμπίδης ο οποίος είχε την ευκαιρία να παραμείνει για λίγα εικοσιτετράωρο κοντά στη γυναίκα και τα δίδυμα του αλλά πλέον θα ενσωματωθεί και αυτός με την υπόλοιπη αποστολή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!