Κλείνει το παράθυρο ενίσχυσης

Η νίκη επί της ομόνοιας επανέφερε τη διαφορά στους επτά βαθμούς και μαζί την ηρεμία αλλά και αισιοδοξία ότι στη συνέχεια θα διαχειριστούμε όπως πρέπει τα υπέρ μας δεδομένα. Στα ποδοσφαιρικά στέκια δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θεωρεί το ΑΠΟΕΛ το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά στον Αρχάγγελο η προσπάθεια να μην πέσουμε σε παγίδες είναι πιο έντονη από ποτέ. Αναπόφευκτα το θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης πέρασε στα αζήτητα έστω και αν μετά την ήττα από την Ανόρθωση, ο κόσμος θυμήθηκε το όχι και τόσο μεγάλο βάθος από πλευράς ποιότητας. Απομένουν πέντε μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και αν θα γίνει κάτι πρέπει να γίνει σύντομα αφού το παράθυρο ενίσχυσης θα κλείσει. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία υπερτονίζουν ότι δεν καίγονται και πως μόνο αν εμφανιστεί κάτι σούπερ θα μπουν στη διαδικασία συζήτησης. Πέραν των επικοινωνιακών χειρισμών η αλήθεια είναι ότι στον Γιοβάνοβιτς προτείνονται καθημερινά όλων των ειδών και ποιοτήτων ποδοσφαιριστές. Και αυτό γιατί οι διάφοροι μάνατζερ γνωρίζουν ότι ίσως και από τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε το ΑΠΟΕΛ θα ξεκινήσει την ανανέωση της μεσοαμυντικής του γραμμής. Όπως γίνεται αντιληπτό ο απαιτητικός σε βαθμό διστακτικότητας για κάποιους Γιοβάνοβιτς δεν έχει δώσει το ΟΚ του για κάποιον.

 Δεν δίνει επίσης την έγκριση του να αποχωρήσει οποιοσδήποτε και πιο συγκεκριμένα ο Τρισκόφσκι για τον οποίο η σερβικής προέλευσης πρόταση με τελικό ενδιαφερόμενο την Λόκερεν εξακολουθεί να υφίσταται. Ο προπονητής μας για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθε στο ΑΠΟΕΛ εμφανίζεται αρνητικός στο να ενδώσει στην πιθανή αποχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Αυτό δείχνει ότι την εκτίμηση και βοήθεια που θεωρεί ότι  μπορεί να δώσει στην ομάδα ο Σκοπιανός αλλά και το ότι στην ιεράρχηση προηγείται ο στόχος κατάκτησης του πρωταθλήματος αντί της βελτίωσης των οικονομικών.

Από τη στιγμή μάλιστα που δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάποιος ισάξιος του Τρισκόφκσι στις λίγες ώρες που απομένουν, θεωρούμε απίθανο να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη στο όλο θέμα. Το σίγουρο είναι ότι το όλο θέμα θα απασχολεί τους υπεύθυνους σε κάθε μεταγραφική περίοδο αφού ο παίκτης δείχνει ότι μπορεί να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Επιτέλους και ΜπουαβεντούραΜετά από αρκετή αναμονή που διήρκησε περισσότερο από ένα μήνα ο Μποαβεντούρα θεωρείται έτοιμος και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα. Η εξέλιξη αυτή θεωρείται σημαντική αφού όσο καλά και αν ανταποκρίθηκε αρχικά ο Ηλία και στη συνέχεια ο Πουρσαϊτίδης, ο Βραζιλιάνος θεωρείται ο καταλληλότερο για το δεξί γραμμή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!