Κλείνουμε με Ματέους Πιατκόβσκι

Πήραν φόρα οι υπεύθυνοι επιβεβαιώνοντας ότι θέλουν να κλείσουν και την τελευταία εκκρεμότητα που αφορά τη θέση του επιθετικού. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο εκλεκτός είναι ο Πολωνός επιθετικός Ματέους Πιατκόβσκι με τον οποίο έχει υπάρξει καταρχήν συμφωνία και η κάθοδος του στην Κύπρο αναμένεται να επισημοποιήσει τη συμφωνία. Ο 30χρονός Πιατκόβσκι δεν ανανέωσε με την τριταθλήτρια Πολωνίας Jagiellonia Bialystok έστω και αν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν από τους πρωταγωνιστές της πετυχαίνοντας 14 τέρματα.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο και ολοκληρωθεί η μεταγραφή ο ΑΠΟΕΛ θα είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του Πιατκόβσκι ο οποίος θα βγει για πρώτη φορά εκτός Πολωνίας. Πριν αγωνιστεί στην Jagiellonia Bialystok o Πιατκόβσκι αγωνίστηκε σε μικρομεσαίες ομάδες της χώρας του. Την πενταετία 2008-2013 ήταν σε ομάδες που αγωνίζονταν στη δεύτερη κατηγορία έχοντας φούλ συμμετοχές και συχνή επαφή με τα δίκτυα.

Το youtube που βρήκαμε δείχνει ότι πρόκειται για παίκτη που έχει την αίσθηση του γκολ αφού οι σωστές τοποθετήσεις του στην περιοχή του επιτρέπουν να σκοράρει. Ο Πιατκόβσκι έχει και καλές κινήσεις και εκτός περιοχής ενώ δεν διστάζει να σουτάρει με το δεξί του σχεδόν από παντού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!