Κλείστε επιθετικό να τελειώνουμε

Μέχρι τώρα ο κόσμος έδειξε την απαιτούμενη υπομονή αναμένοντας εδώ και τρεις εβδομάδες την έκτη μεταγραφή της ομάδας μας. Μεταγραφή που αφορά την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού αφού κάτι τέτοιο κρίνεται αναγκαίο. Πέραν της ανάγκης όμως υπάρχει πλέον και η πίεση του χρόνου. Με τον Σολάρι ανέτοιμο και τους Μιροσάβλιεβιτς και Μίρο παροπλισμένους, κάθε μέρα που περνά χωρίς να έχουμε στο ρόστερ έναν ακόμα επιθετικό ίσως αποδειχτεί ζημιογόνα. Δεν κινδυνολογούμε αφού καμία πρόκριση ή αποκλεισμός δεν είναι προϊόν ατομικής προσπάθειας αλλά έχουμε καθήκον να κλείσουμε αυτή την υπόθεση το συντομότερο δυνατό. Το ΑΠΟΕΛ αξίζει και μπορεί να πάει στους αγώνες εναντίον της Jablonec με τις καλύτερες προϋποθέσεις και βαθμό ετοιμότητας. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει να έχουμε στο ρόστερ μας και έτοιμο να βοηθήσει έναν επιθετικό.

Η αλήθεια είναι ότι διοίκηση και Γιοβάνοβιτς το παλεύουν αφού είναι οι πρώτοι που θέλουν να κλείσει το θέμα το συντομότερο. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα και είναι για αυτό που περιπτώσεις όπως αυτή του Ιταλού 31χρονου επιθετικού Εμιλιάνο Μπονατζόλι εξετάζονται σοβαρά. Ο Θεόδωρος Κυριακίδης διαμήνυσε στον Κύπριο αντιπρόσωπο του παίκτη να είναι σε αναμονή μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση κάτι που σημαίνει ότι το όνομα του είναι ανάμεσα σε αυτά που αξιολογήθηκαν θετικά. Είναι δεδομένο ότι σχεδόν καθημερινά προτείνονται παίκτες και το ζητούμενο είναι να βρεθεί αυτός για τον οποίο ο Ιβάν θα πειστεί ότι μπορεί να βοηθήσει.

Σημαντική κατασκοπεία
Ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στην προσπάθεια για αποκρυπτογράφηση της Γιάπλονετς θεωρείται ο σημερινός αγώνας των Τσέχων ενάντια στην Πρνο. Το γεγονός ότι ο αγώνας είναι επίσημος θα βοηθήσει να εξαχθούν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα αφού οι Τσέχοι δεν έχουν τη δυνατότητα να επιχειρήσουν οποιοδήποτε αντιπερισπασμό, ενόψει του μεταξύ μας αγώνα. Ο Έρακ θα είναι στο γήπεδο ενώ και ο Γιοβάνοβιτς έχει φροντίσει να προμηθευτεί με τη λήξη του αγώνα το σχετικό dvd . H συλλογή πληροφοριών, μέσω του σερβικού λόμπι, άρχισε με το που έγινε γνωστός ο αντίπαλος μας ενώ ο Γιοβάνοβιτς έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν αφήνει τίποτα στη τύχη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!