Κλειδί η καλή αμυντική λειτουργία

Το ΑΠΟΕΛ στους τελευταίους αγώνες δέχεται με σχετική ευκολία το γκολ γεγονός που κάνει πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών μας στο να κερδίζουν. Εναντίον της Πάφου η αποτελεσματικότητα της επιθετικής γραμμής έκανε σχεδόν όλους να ξεχάσουν τον τρόπο με τον οποίο δεχτήκαμε την ισοφάριση αλλά η βελτίωση στο γενικότερο τρόπο λειτουργίας της αμυντικής γραμμής είναι ένα ζητούμενο. Στους αγώνες με Απόλλωνα και Ομόνοια θα χρειαστεί να διαφυλάξουμε το μηδέν παθητικό αφού από αυτή την παράμετρο θα κριθεί σε ένα μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Πρόκειται για ομάδες που έχουν γρήγορους ακραίους επιθετικούς και που θα πρέπει να τους περιορίσουμε στο ελάχιστο προκειμένου να μην δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ. Έτσι ήρθαν οι νίκες στο πρώτο γύρο επί των συγκεκριμένων ομάδων και το ίδιο θα πρέπει να επιδιώξουμε αρχίζοντας από αύριο στο Τσίρειο. Οι απουσίες των Μποαβεντούρα και Ζόρζε είναι σημαντικές αφού πρόκειται για δυο από τους καλύτερους μας αμυντικούς. Προσθέτουν στην ομάδα ποιότητα αλλά και ταχύτητα με τον Βραζιλιάνο να έχει και πολυσύνθετο ρόλο μέσα στην ομάδα.

Το ότι ο Κόντης προέρχεται από τραυματισμό και αγωνίστηκε μόνο λίγα λεπτά με την Πάφο προκαλεί λίγα ερωτηματικά στο αν θα είναι δίπλα από τον Γκριτσάροφ αύριο αλλά από τη στιγμή που κριθεί έτοιμος θεωρείται βέβαιο ότι έχει προβάδισμα αντί του Μπρούερς.

Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει και μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του την αναγκαιότητα να υπάρχει καλή αλληλοκάλυψη έτσι ώστε να μην δημιουργούνται ρήγματα όταν δεν λειτουργούν τα ατομικά μαρκαρίσματα και το ζητούμενο είναι να ανταποκριθούν αυτοί που θα αγωνιστούν.

Μέχρι το μεσημέρι οι κάτοχοι διαρκείαςΟύτε το κρύο, ούτε η βροχή εμπόδισαν χτες τους οπαδούς μας από το να κάνουν ουρές έξω από την μπουτικ προκειμένου να προμηθευτούν τα εισιτήρια για τους δυο αγώνες που έρχονται. Σήμερα στις 13.00 λήγει η προτεραιότητα που δόθηκε στους κατόχους διαρκείας και όσα εισιτήρια έχουν μείνει θα τεθούν στη διάθεση όλων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!