Κλειδί η σταθερότητα

Όταν το τονίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα σχόλια περιττεύουν. Ο λόγος για την αναγκαιότητα σταθεροποίησης της απόδοσης της ομάδας μας σε επίπεδα που θα μας επιτρέπει να κερδίζουμε τους αγώνες που πρέπει. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ήταν η αστάθεια που έφερε τις απρόσμενες απώλειες στην αρχή του πρωτάθλημα και έκανε πολλούς να μην είναι σίγουροι για τις δυνατότητες του φετινού ΑΠΟΕΛ. Έχοντας λοιπόν όλα αυτά υπόψη αλλά και το ότι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα παρατηρούνται μεταπτώσεις στην απόδοση, υπάρχει η ανάγκη για βελτίωση.

Μόνο έτσι θα κερδίσουμε την Αλκή η οποία θέλει σε έναν αγώνα που της προσφέρει απίστευτα κίνητρα να κάνει τη ζημιά. Το άσχημο ξεκίνημα και τα οικονομικά προβλήματα που η αντιμετωπίζει η ομάδα του Κασιανού δεν πρέπει να υπερισχύσουν της ανάγκης για σοβαρότητα και θέληση να συνεχίσουμε το σερί νικών.

>

Αγωνιστικά το μοναδικό πρόβλημα που ίσως να είναι μεγαλύτερο από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί είναι του Κοσόφσκι. Ο Πολωνός εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις και δεν μπορεί να προπονηθεί και όσο συμβαίνει αυτό απομακρύνεται η περίπτωση να προλάβει τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Πέραν του Κοσόφσκι για προληπτικούς περισσότερο λόγους δεν υπολογίζεται και ο Φλορέα, ο οποίος έχασε πολύτιμο έδαφος τον τελευταίο μήνα. Όπως γράψαμε και χτες δύσκολα θα γίνουν αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα έστω και αν σε αυτόν ο Γιοβάνοβιτς δεν έμεινε πλήρως ευχαριστημένος. Ο προπονητής πιστεύει βασικά ότι οι ίδιοι παίκτες μπορούν να αποδώσουν πολύ καλύτερα και είναι για αυτό που η μόνη περίπτωση να δούμε αλλαγές είναι αν κάποιοι κριθούν ανέτοιμοι (Πίντο).

Ο Σπυρίδης νέο μέλος
Με αφορμή την καθιερωμένη συνάντηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τα ΜΜΕ παρουσιάστηκε και το νέο μέλος της διοίκησης, Ανδρέας Σπυρίδης, ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο συντονιστή σε θέματα επικοινωνίας. Εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξει ακόμα μια τουλάχιστον προσθήκη αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε το άτομο που θα αναλάβει την ευθύνη για θέματα μάρκετιγκ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!