Κλειδώσαμε την πρώτη θέση

Η αποστολή εξετελέσθη αφού η ομάδα μας κατάφερε στον πιο καθοριστικό αγώνα της φετινής χρονιάς να κερδίσει την Έθα. Με τη νίκη κλειδώσαμε την πρώτη θέση αφού ότι και αν γίνει στους εναπομείναντες αγώνες θα παραμείνουμε στην κορυφή κάτι που σημαίνει πλεονέκτημα έδρας και στα play offs. Όπως αναμενόταν ο αγώνας ήταν δύσκολος και κρίθηκε στις λεπτομέρειες έστω και αν η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλης της διάρκεια. Η Έθα το πάλεψε αλλά στο τέλος υπέκυψε μπροστά στην ανωτερότητα των καλαθοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ. Η άμυνα και η θέληση για τη νίκη ήταν τα στοιχεία που έφεραν το διπλό για τους παίκτες του Χριστόπουλου Από την αρχή φάνηκε ότι ο αγώνας θα τελείωνε με χαμηλό σκορ αφού οι άμυνες ήταν το δυνατό σημείο και των δυο ομάδων. Η Έθα με τον κουτοπόνηρο παράγοντα της Πανίκο Κωνσταντίνου επιχείρησε να ασκήσει με διάφορους τρόπους πίεση στους διαιτητές αλλά ούτε αυτό δεν έφερε αποτέλεσμα.

Είδαμε επίσης τον ομονοιάτη προπονητή της συνοικιακής ομάδας να μην μπορεί να δεχτεί το μοιραίο και να φροντίζει να δεχτεί δυο τεχνικές ποινές προκειμένου να μην κάτσει άλλο στον πάγκο.

Ο δρόμος για κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος άνοιξε και το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να παραμείνει σοβαρή έτσι ώστε να εξαργυρώσει το πλεονέκτημα έδρας που θα έχει στα play offs.

Δεκάλεπτα: 19-18, 30-35, 43-52, 58-66.

ΑΠΟΕΛ: Τιγκς 11 (2), Λι 13, Χάναβαν 11, Ντέιβις 8, Βίτας 6, Καλαϊτζίδης 2, Μισέτα 2, Μπούλιαν 13 (1).

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!