Κλοπή με υπογραφή ΚΟΚ

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Με συντονιστή τον υποτιθέμενο πρεσβευτή του fair play (Πάρι Παπαέλληνα) το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ βάλλεται από παντού. Τελευταίο και πιο προκλητικό περιστατικό ήταν η προσπάθεια τους να μας στερήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Δυστυχώς τα κατάφεραν αφού έστω και αν οι καλαθοσφαιριστές μας ήταν καλύτεροι επιστρατεύτηκε η διαιτησία για να κερδίσει ο Απόλλωνας με 75-74. Τα όσα έγιναν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι όλα όσα γίνονται δεν είναι τυχαία. Κάποιοι στην ΚΟΚ με την προτροπή του Παπαέλληνα και άλλων ομάδων επιχειρούν να οδηγήσουν το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ εκτός της πορείας που μπορεί να διαδραματίσει. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας φαίνεται να εκδικείται με διπλωματικό τρόπο την προ καιρού κόντρα του με τον Πρόδρομο Πετρίδη και το ερώτημα είναι μέχρι πότε θα τους ανεχόμαστε όλους αυτούς.

Το ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται στις κοινές πλέον ανακοινώσεις! Όλων των σωματείων σαν η ομάδα που ελέγχει τα πάντα στην κυπριακή καλαθόσφαιρα. Είναι όμως η ομάδα που δεν μπορεί να εγγράψει έναν καλαθοσφαιριστή που η δικαστική έκρινε ότι πρέπει να αγωνίζεται κανονικά. Είναι παράλληλα η ομάδα που σφαγιάστηκε δυο φορές στη Λεμεσό προκειμένου ο Απόλλωνας να πάρει τη νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

 Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του πρέπει να προβληματιστούν και να πεισμώσουν. Με συντονισμένες προσπάθειες θα πρέπει να κερδίσουν την μάχη του παρασκηνίου και τη σαπίλα που υπάρχει στο χώρο της καλαθόσφαιρας. Ο κόσμος έχει καθήκον να ευαισθητοποιηθεί αφού το ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!