Κοινοί στόχοι και επιδιώξεις – ειλικρινείς προθέσεις

Όπως αναμενόταν ο Κυριάκος Ζιβανάρης επισημοποίησε σήμερα την ιστορική του απόφαση να παραχωρήσει την πλειοψηφία των μετοχών του στο σωματείο. Η επιλογή της σημερινή μέρας σχετίζεται με το ετήσιο Ζιβανάρειο τουρνούα αφού με αυτό τον τρόπο ήθελε να τιμήσει τον πατέρα του Μιχαλάκη για τον οποίο όπως είπε «ο ΑΠΟΕΛ ήταν μια ολόκληρη ζωή». Αιτιολογώντας την απόφαση του ο Κυριάκος Ζιβανάρης κινήθηκε σε δυο πυλώνες αναφέροντας ουσιαστικά αυτά για τα οποία κάναμε αναφορά από χτες. Ο πρώτος ήταν η στοχοποίηση του από μερίδα οργανωμένων οπαδών αλλά και από επώνυμα και ανώνυμα στελέχη.

Ο δεύτερος και πιο σημαντικός ήταν η ανάγκη να παραμείνει άρρηκτη και διαχρονική η σχέση μεταξύ σωματείου και εταιρείας.

Διαβάστε τα όσα είπε ο Κυριάκος Ζιβανάρης:

Αγαπητοί  φίλοι

Το καλό του οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ υπαγορεύει συνεργασία και συναίνεση μεταξύ όλων. Υπαγορεύει κοινούς στόχους και κοινές επιδιώξεις. Υπαγορεύει ειλικρινείς προθέσεις.

Το 2008 αποχώρησα από την προεδρία της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ παραδίδοντας στον φίλο Φοίβο Ερωτοκρίτου ένα αξιόλογο ποδοσφαιρικό και διοικητικό σύνολο που σε αρκετά μεγάλο βαθμό παραμένει μέχρι σήμερα. Είναι δυστυχώς γεγονός, ότι πολλές φορές από τότε μέχρι σήμερα, στοχοποιήθηκα τόσο από μερίδα οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ, όσο και από επώνυμα και ανώνυμα στελέχη. Δεν ήταν ευχάριστες οι καταστάσεις που δημιουργήθηκαν και ομολογώ ότι σε προσωπικό επίπεδο, μου στοίχισαν.

Ανήκω σε αυτούς που πίστευαν και πιστεύουν ότι η εταιρεία ήρθε για να μείνει. Αποτελεί την πορεία προς το μέλλον για το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ και αυτό αποδεικνύεται από τις επιτυχίες της ομάδας. Οι μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων θέτουν τα θεμέλια για οικονομική και διοικητική σταθερότητα μέσα απο τις εμπειρίες που αποκτήσαμε όλοι μας απο αυτά που βιώσαμε.

Ανήκω επίσης σε αυτούς που γνωρίζουν πολύ καλά από που ξεκίνησαν όλα αυτά. Σε αυτούς που έζησαν τα πέτρινα, τα τιμημένα, τα δύσκολα και τα ένδοξα χρόνια του σωματείου μας σε όλα τα αθλήματα και τα επίπεδα. Ενός σωματείου που μόνο προσφορά έχει να επιδείξει στον αθλητικό, τον εθνικό και τον κοινωνικό στίβο.

Η σύνδεση σωματείου και εταιρείας είναι και πρέπει να παραμείνει άρρηκτη και διαχρονική. Η πορεία τους στο χρόνο αλληλένδετη και κοινή. Με γνώμονα το πιο πάνω, θα ήθελα να συνεισφέρω στην προοπτική της κοινής αυτής προσπάθειας. Αποφάσισα λοιπόν να μεταβιβάσω δωρεάν στο σωματείο 130000 μετοχές της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο ΛΤΔ αξιας 220,000 ευρώ. Οι υπόλοιπες 32000 που κατέχω μεταβιβάζονται στον γιό μου Μιχάλη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!