Κοντά σε σπουδαία μεταγραφή

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να θεωρείται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ Παρασκευάς Χρίστου. Η επιτροπή προγραμματισμού με συντονισμένες προσπάθειες και έχοντας τη σύμφωνο γνώμη του προπονητή ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη αλλά και την ομάδα του και αν όλα πάνε καλά σήμερα αναμένεται να κλείσει θετικά το όλο θέμα. Ο 24χρονός (02/02/1984) Χρίστου έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Λάρνακας και για τη νέα χρονιά αλλά η διοίκηση αποφάσισε να τον παραχωρήσει από φέτος για να επωφεληθεί οικονομικά. Το ενδιαφέρον της ομάδας μας εκδηλώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο και αν όλα πάνε καλά τις επόμενες μέρες θα κλείσει η μεταγραφή

Μεταξύ παίκτη και ΑΠΟΕΛ υπάρχει ήδη συμφωνία αφού ο ίδιος επιθυμεί να κάνει από φέτος το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, γεγονός που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην υλοποίηση της μεταγραφής. Τυχόν προσθήκη του Χρίστου δίνει στην ομάδα μας μια πολύ καλή λύση στο κέντρο της άμυνας αφού πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη που μπορεί να θεωρηθεί ότι πληρεί τα κριτήρια που ζητούμε.

Από πλευράς ΑΕΚ ο αντιπρόεδρος τους προέβηκε χτες σε δηλώσεις με τις οποίες τονίζει ότι ο Χρίστου δεν παραχωρείται, κάτι που δείχνει ότι και εντός ΑΕΚ υπάρχουν διιστάμενες απόψεις για το όλο θέμα.

Η απόκτηση του Χρίστου ίσως επηρεάσει το ενδιαφέρον για τον Μασάδο του Αστέρας αφού πρόκειται για δυο παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Πάντως η ομάδα χρειάζεται ούτως ή άλλως δυο κεντρικούς αμυντικούς, οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Το παλεύει ο Έλληνας
Το δημοσίευμα μας για την κατάντια του σωματείου σε διοικητικό επίπεδο έφερε την κινητοποίηση από πλευράς Χριστόδουλου Έλληνα, ο οποίος στράφηκε στη προσφιλή τακτική της συνάντησης με τους οργανωμένους οπαδούς σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την υποστήριξη τους. Στη συνάντηση ο Έλληνας τόνισε ότι δεν πρόκειται να καταλήξει στη φυλακή και πως το πρόσφατο δημοσίευμα μας είχε ως υποκινητή τον πρώην συνέταιρό του! Τόνισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλό του ΑΠΟΕΛ και για αυτό θα εργαστεί σε περίπτωση που η γενική συνέλευση εκλέξει το συνδυασμό του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!