Κουβαλά τιμωρία ο Sheridan

Πλάνο χωρίς τον Celian Sheridan είναι αναγκασμένος να καταστρώσει ο προπονητής της ομάδας μας ενόψει του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ από την UEFA, ο υψηλόσωμος επιθετικός της ομάδας μας είναι τιμωρημένος από την περσινή του συμμετοχή στην Ευρώπη με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Συγκεκριμένα ο Sheridan δέχτηκε κόκκινη κάρτα στον περσινό πρώτο αγώνα εκτός έδρας της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με την MURA 05  για τα προκριματικά του Europa League.  Η αποβολή του στοίχησε την μη συμμετοχή του στον επαναληπτικό και από ότι προκύπτει κουβαλά την υπόλοιπη τιμωρία και φέτος.

Αυτή ήταν και η μόνη απευθείας κόκκινη κάρτα του ποδοσφαιριστή στην καριέρα του. Ο Ιρλανδός είχε δεχτεί ακόμα μία κόκκινη μετά από δεύτερη κίτρινη όταν αγωνιζόταν με την Kilmarnock FC στο πρωτάθλημα Σκωτίας.

Όπως γίνεται αντιληπτό το βάρος για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς πέφτει στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που θα αναλάβουν να στείλουν την  μπάλα στα δίχτυα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι Μαντούκα, Μπουντιμίρ και ο Γκονσάλβες θα πρέπει να θέσουν τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους.

Δείτε στο 2:55 και την φάση που στοίχησε την κόκκινη κάρτα στον Sheridan.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!