Κουράγιο αρχηγέ

Η εβδόμη Μαΐου του 2008 θα είναι μια μέρα που δύσκολα θα ξεχάσει ο Μαρίνος Σατσιάς αλλά και όλοι όσοι βρεθήκαμε στο ΓΣΠ. Σε μια ανύποπτη για τον σκληροτράχηλο αρχηγό μας ήρθε ο χειρότερος τραυματισμός που θα μπορούσε να του τύχει. Η σύγκρουση με τον Μγκούνι ήταν λίγο πιο δυνατή από ότι έπρεπε αλλά υπό κανονικές συνθήκες τίποτα ανησυχητικό για τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ. Η τύχη όμως του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Αμέσως φάνηκε ότι η ζημία ήταν μεγάλη αφού ο Μαρίνος φανερά σοκαρισμένος κρατούσε παραμορφωμένο του πόδι και καλούσε βοήθεια.

Ο κατά τα άλλα έμπειρος Κασναφέρης δεν πήρε είδηση τι έγινε και χρειάστηκε να ζητούν επίμονα ακόμα και οι αντίπαλοι την είσοδο του ιατρικού τιμ στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μαρίνος αναχώρησε αμέσως για το Ιπποκράτειο και η ιατρική γνωμάτευση των Οδυσσέα Αθάνατου και Κώστα Σχίζα έκανε λόγω για κάταγμα στην περόνη και εξάρθρωση αστραγάλου.

>

Οι συμπάικτες του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα αφιέρωσαν τη νίκη σε αυτόν ενώ ο Μακρίδης αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ και φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού αφιέρωνε το τέρμα στον Μαρίνο. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνας συμπαίκτες του και μέλη του διοικητικού συμβουλίου βρέθηκαν κοντά του για να του συμπαρασταθούν ενώ ο ίδιος έδειχνε επηρεασμένος από το απροσδόκητο περιστατικό.

Ο Σατσιάς θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση αφού δεν πρέπει να χαθεί χρόνος ενώ από χτες το πόδι του έπρεπε να τοποθετηθεί σε γύψο. Η χρονική διάρκεια αποχής του μπορεί να φτάσει τους τέσσερις μήνες γεγονός που έρχεται να προσθέσει ακόμα ένα πρόβλημα στο σχεδιασμό του νέου ΑΠΟΕΛ. Και αυτό γιατί είτε από το υφιστάμενο ρόστερ είτε με την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή θα πρέπει να καλυφθεί το κενό.

Φουλ για Ζεβλάκοφ
Ο Μάρτιν Ζεβλάκοφ για τον οποίο κάναμε χτες αναφορά βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση και αν ξεπεραστεί ένα πρόβλημα που φαίνεται να προκύπτει στο οικονομικό αναμένεται να υπογράψει. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο όσον αφορά τους παίκτες που θέλουμε.

Όσον αφορά τον Μακρίδη δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή του στην Μέταλουρκ λόγω οποιασδήποτε Λάρισας αφού έχει υπογράψει στην Ουκρανική ομάδα εδώ και καιρό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!