Κούραση: και επίσημη παραδοχή

Ο Γιώργος Δώνης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και για πρώτη φορά ακούσαμε δημόσια παραδοχή ότι η ομάδα δεν έχει τις δυνάμεις που χρειάζεται και γι αυτό και σε κάποιες φάσεις μένει εκτεθειμένη. Δεν είναι καθόλου κακό να παραδέχεται ο νέος προπονητής μας ότι υπάρχει πρόβλημα. Ούτε θα πρέπει να νιώθει ότι προσβάλει τον προηγούμενο προπονητή επειδή εντοπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα. Εξάλλου, λόγω του ότι υπήρχε πρόβλημα αλλάξαμε προπονητή. Ο εντοπισμός των διαφόρων προβλημάτων που «κουβαλά» η ομάδα μας είτε λόγο λανθασμένου  προγραμματισμού, είτε λόγο ελλιπείς προετοιμασίας είτε άλλων παραγόντων είναι το πρώτο και μεγαλύτερο βήμα για βελτίωση τους. Ο Δώνης φαίνεται συνειδητοποιημένος με την όλη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και  ίσως αυτό να είναι και το δυσκολότερο στοίχημα που θα πρέπει να κερδίσει.

Οι πολλές και συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα εκγύμνασης και προετοιμασίας της ομάδες. Όπως και στις προηγούμενες σεζόν στις οποίες η ομάδα μας είχε παράλληλες υποχρεώσεις σε Κύπρο και Ευρώπη, ο σοβαρότερος παράγοντας για την καλή φυσική κατάσταση των παιχτών μεσούσης της σεζόν, είναι η  προετοιμασία που έγινε το καλοκαίρι.

Ο Δώνης ως ο υπεύθυνος για να αλλάξει αυτή την εικόνα, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα πολλά και σοβαρά θέματα που δημιούργησε στον ΑΠΟΕΛ η λανθασμένη διαχείριση του ρόστερ από την μέρα που ξεκίνησε ο φετινός προγραμματισμός.

Είδαμε που μας οδήγησε η ωραιοποίηση των δεδομένων από τη διοίκηση τους τελευταίους τέσσερεις μήνες,. Η παραδοχή από τον προπονητή μας μόνο καλό μπορεί να μας κάνει αφού είναι σημαντικό να είμαστε ρεαλιστές, για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα μας στην πραγματική τους μορφή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!