Κρίθηκε προ πολλού ο πρωταθλητής

Τα παραμύθια και η κουμμουνιστικη προπαγάνδα που συνεχίζει να αραδιάζει η διοίκηση της Aελ με‎ πρωτοστάτη τον Πλούτη Αβραάμ ότι δεν είναι σωστό ο τίτλος να κριθεί στα χαρτιά δεν είναι παρά μόνο μια τελευταία προσπάθεια συμβιβασμού με το μοιραίο. Η εντύπωση που προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι είναι άδικο το πρωτάθλημα να κριθεί ‎από μια διακοπή μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Και αυτό γιατί το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί από τον αγώνα του Σαββάτου. Ο τίτλος κρίνεται μέσα από τις 36 αγωνιστικές που έχουμε ήδη διανύσει και όχι από τα 50 λεπτά που παίχτηκε ή τα 40 που δεν παίχτηκε αγώνας στο Τσιρειο.

Το πρωτάθλημα κρίθηκε μέσα από ένα μαραθώνιο στον οποίο η ομάδα μας είχε να αντιμετωπίσει ένα σωρό δυσκολίες, εσωτερικές και εξωτερικές, αλλά κατάφερε να βρει το σθένος και την δύναμη να ανταπεξέλθει και να φτάσει να διεκδικεί το πρωτάθλημα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Η δικαστική θα αποφασίσει για την τύχη ενός αγώνα και όχι για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή. Ο πρωταθλητής κρίθηκε μέσα από τον μαραθώνιο που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο. Ο πρωταθλητής κρίθηκε γιατί ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να καλύψει μια διαφορά 8 βαθμών που βρισκόταν πίσω από την κορυφή στα μέσα της σεζόν, γιατί κατάφερε να κερδίσει την αελ στα πλέι οφ και για πρώτη φορά στην ιστορία ανάτρεψε την κορυφή στην συγκεκριμένη φάση και γιατί τα αποτελέσματα των αντιπάλων του, του έδωσαν το δικαίωμα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική.

Το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί λόγο της διακοπής του Σαββάτου, ούτε θα κριθεί από την   απόφαση της δικαστικής. Το πρωτάθλημα κρίθηκε στους αγώνες που ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με το σπαθί του, σε αυτούς που έχασε λόγο της δικής του κακής απόδοσης και σε αυτούς που η αελ περνούσε ανώδυνα και με τις ευχές των αντιπάλων της. Το πρωτάθλημα κρίθηκε μέσα από την υπερπροσπάθεια της ομάδας μας που έπαιζε κάθε βδομάδα και τελικό, ενώ ταυτόχρονα κάποιοι άλλοι έπαιζαν φιλικά απολαμβάνοντας το «ΑντιΑΠΟΕΛ καθήκον τους».

Τα άδικα ουκ ευνοούνται Πλουτή και Σοφοκλέους. Η μεγαλύτερη σας τιμωρία είναι να ζείτε το υπόλοιπο της ζωής σας αναζητώντας το λάθος.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!