Κρίσιμη μέρα για Αλμέιδα

Όσοι τον πρόσεξαν στον αγώνα με την Πόρτο, σε κάποια φάση στο δεύτερο ημίχρονο έδειχνε να πονά και να σέρνει για λίγα δευτερόλεπτα το ένα του πόδι. Η καρδιά όλων μας πήγε στη θέση της πολύ νωρίς αφού όπως φάνηκε ο Αλμέιδα νίκησε τον πόνο μέχρι το 77 όταν και αντικαταστάθηκε από τον Γιάχιτς. Από τότε ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από πόνους στους προσαγωγούς , οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Εδώ και δέκα μέρες το ο παίκτης ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και η σημερινή μέρα θεωρείται κρίσιμη.. Ο Αλμέιδα θα επιχειρήσει σήμερα να προπονηθεί σε μεγαλύτερες εντάσεις ελπίζοντας ότι δεν θα αισθανθεί οποιουσδήποτε πόνους. Αν γίνει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι άμεσα θα αρχίσει προπονήσεις και με την υπόλοιπη ομάδα γεγονός που θα σηματοδοτεί και την αντίστροφη μέτρηση για να αγωνιστεί στον αγώνα με τον Ερμή.

Αν αυτό δεν γίνει δυνατό και ο Βραζιλιάνος δεν μπορέσει ούτε σήμερα να ανεβάσει ρυθμούς τότε θα αρχίσουν να μεγαλώνουν τα ερωτηματικά γύρω από το αν θα προλάβει τους επόμενους αγώνες. Λέμε επόμενους γιατί ο αγώνας με τη Ζενίτ πλησιάζει επίσης επικίνδυνα και ίσως μετά από κάποια φάση ο χρόνος να αρχίσει να λειτουργεί εναντίον του παίκτη.

Όλοι παρών πλην του ΓιάχιτςΜετά το χτεσινό ρεπό οι παίκτες επιστρέφουν από σήμερα στον Αρχάγγελο για να μπουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που επαναρχίζουν. Πέραν των Κυπριών διεθνών στις προπονήσεις θα δώσει το παρών του και ο Τρισκόφσκι ο οποίος επέστρεψε από τα Σκόπια. Μοναδικός απών ο Γιάχιτς που αναμένεται να είναι βασικός και στον αυριανό αγώνα της Βοσνίας απέναντι στην Πορτογαλία. Ο Βόσνιος είχε και ένα 90λπετο στον πρώτο αγώνα που έγινε την Παρασκευή οπότε θεωρείται απίθανο να είναι στην αποστολή του αγώνα πρωταθλήματος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!