Κρίσιμη μέρα για Μαρσίνιο και Τρισκόφσκι

Από σήμερα ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία για τον αγώνα με την Σλόβαν αφού η χτεσινή μέρα περιλάμβανε την καθιερωμένη αποκατάσταση για αυτούς που αγωνίστηκαν με την Σκεντερμπέου. Σήμερα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και το κατά πόσο θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα και οι δυο τραυματίες μας. Μαρσίνιο και Τρισκόφσκι ακολούθησαν χτες  λόγω και του προγράμματος της προπόνησης ατομικό το οποίο περιλάμβανε συγκεκριμένες ασκήσεις στις οποίες ανταποκρίθηκαν καλά. Σήμερα θα επιχειρήσουν να ανεβάσουν ρυθμούς και να ακολουθήσουν μέρος του προγράμματος της κανονικής προπόνησης. Αν τα καταφέρουν τότε η προπόνηση του Σαββάτου θα είναι αυτή που θα κρίνει ακόμα περισσότερα. Εάν δεν μπορέσουν να ανεβάσουν ρυθμούς σήμερα τότε οι πιθανότητες συμπερίληψης του στην αποστολή θα ελαχιστοποιηθούν. Η έννοια της τεχνική ηγεσίας και όχι μόνο επικεντρώνεται στον Μαρσίνιο.

Όχι πως ο Τρισκόφσκι δεν είναι σημαντικός αλλά ο Βραζιλιάνος κρίνεται ως ένας παίκτης που δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί λόγω του ρόλου που έχει αλλά και των ικανοτήτων του. Μπορεί ο Μαντούκα να κλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις να αναπληρώσει το κενό του συμπατριώτη του αλλά το ιδανικό σενάριο για τον Γιοβάνοβιτς είναι να έχει στη διάθεση του τον Μαρσίνιο στους αγώνες με την Σλόβαν.  Από την άλλη αντέχει τυχόν απουσία του Τρισκόφσκι από τι στιγμή που είναι 100% έτοιμος ο Αλμέιδα αφού υπάρχουν αρκετές ισάξιες επιλογές στα άκρα της επίθεσης. Όπως φάνηκε και στους αγώνες με τους Αλβανούς οι Μαντούκα, Χαραλαμπίδης και Ατόρνο μπορούν να κάνουν αυτά που θέλει ο προπονητής συμπεριλαμβανομένης και της συνεισφοράς στο σκοράρισμα.

Σήμερα αρχίζει η προπώλησηΑπό σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο θα γίνεται προπώληση για τα μαγικά χαρτάκια του αγώνα της Τρίτης. Η διοίκηση για αποφυγή ταλαιπωρίας προτρέπει όσους μπορούν να προτιμήσουν το internet για αγορά του εισιτηρίου το οποίο κοστίζει 30 ευρώ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!