Κρίσιμο τεστ για τους πορτοκαλί

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει το Σάββατο τον αιώνιο και μισητό του αντίπαλο. Η ομάδα μας θα αγωνίζεται τυπικά εκτός έδρας κάτι που σημαίνει ότι η μόνη κερκίδα στην οποία θα έχουμε οπαδούς θα είναι η νότια. Μετά από δυο αγωνιστικές στους οποίους οι λίγοι φρόντισαν να στερήσουν το δικαίωμα σε χιλιάδες να πάνε στο γήπεδο, το Σάββατο οι οργανωμένοι και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα των φανατικών μας. Ο αγώνας αποτελεί ένα κρίσιμο τεστ για όλους. Οι οργανωμένοι έχουν την ευθύνη να παρουσιάσουν μια κερκίδα της οποία ο παλμός και η θέληση για τη νίκη θα είναι μεγαλύτερος από αυτήν των απέναντι. Ενδεχομένως να υπάρξουν προκλήσεις από τους τούρκους της 9 αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνει οτιδήποτε που να θέσει σε κίνδυνο την προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Απαγορεύεται να διακοπεί εις βάρος μας ο αγώνας. Θα είναι εγκληματικό και ηλίθιο από μέρους μας να επιτρέψουμε τη ρίψη φωτοβολίδων, την ανάρτηση αγκυλωτών σταυρών και άλλων συμβόλων και οτιδήποτε άλλο δεν σχετίζεται με τον ΑΠΟΕΛ. Ο ρόλος των οργανωμένων και σε αυτό τον τομέα είναι καθοριστικός έστω και αν δημόσια δεν το παραδέχονται..

Η διοίκηση από την πλευράς της έχει τον τρόπο να καλλιεργήσει το κατάλληλο κλίμα μέχρι το Σάββατο και να στείλει τα σωστά μηνύματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στους αντιπάλους μας.

Η προσπάθεια για παραμονή στην κορυφή και κατάκτηση του πρωταθλήματος προϋποθέτει υπέρβαση και από πλευράς των οπαδών μας. Ας μην αφήσουμε τους λίγους να καταστρέφουν συστηματικά αυτά που με τόσο κόπο χτίζουμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!