Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε

Κάθε αρχή είναι δύσκολη αφού κρύβει άγνωστους κινδύνους και όπως πολύ σωστά λέχθηκε και πριν τον αγώνα με τον Ερμή το ζητούμενο ήταν η νίκη. Έπρεπε να νικήσουμε την κούραση αλλά και απογοήτευση που έφερε ο αποκλεισμός από τη Χετάφε, αλλά όπως αποδείχτηκε έπρεπε επίσης να κάμψουμε την αντίσταση και μιας καλής ομάδας. Το ΑΠΟΕΛ αν και προβλημάτισε με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου πήρε δίκαια τη νίκη έχοντας όμως στη λίστα των κορυφαίων και τον Χιώτη. Ο αγώνας επιβεβαίωσε για ακόμα φορά πόσο δύσκολο είναι για οποιαδήποτε ομάδα να μπορεί να αντεπεξέρχεται με επιτυχία σε βάθος χρόνου τόσο σε Ευρώπη όσο και σε εγχώριες υποχρεώσεις. Τονίζουμε ξανά αυτή την σημαντική παράμετρο γιατί θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο αποκλεισμός από το europa league μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η διακοπή έρχεται σύμφωνα και με τον προπονητή μας σε μια καλή χρονικά στιγμή αφού θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να πάρουν ανάσες και σε άλλους να αποθεραπευτούν πλήρως από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Από τις προπονήσεις θα απουσιάσουν τις επόμενες μέρες οκτώ ποδοσφαιριστές που θα απουσιάσουν με την Εθνική Κύπρου και Σκοπίων και το ζητούμενο με αυτούς είναι να επιστρέψουν υγιής αφού δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μεγαλώσει η λίστα με τους τραυματίες.

Προσοχή στο τελείωμα των φάσεων
Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα το ΑΠΟΕΛ έδειξε να μπορεί έστω και με ατομικές ενέργειες παικτών όπως ο Αλμειδα να δημιουργεί ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ αλλά το ποσοστό ευστοχίας να μην είναι το καλύτερο δυνατό. Μοιραία αυτό φέρνει άγχος και κάνει τον αντίπαλο να πιστεύει στο βαθμολογικό κέρδος, οπότε στη συνέχεια θα πρέπει να βελτιωθούμε και σε αυτό τον τομέα. Τόσο ο Σολάρι όσο και οι μεσοεπιθετικοί από τους οποίους ο Γιοβάνοβιτς αναμένει να μπορούν να τελειώνουν φάσεις πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο…

Η επάνοδος του Μαρσίνιο θα βοηθήσει αφου η διακοπή θα του δώσει την ευκαιρία να αποθεραπευτεί έτσι ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ιδανικά στο δύσκολο αγώνα με την ΕΝΠ να μπορέσει να δώσει το παρών του. Η απουσία του Βραζιλιάνου φάνηκε στους τελευταίους αγώνες αφού δεν υπήρξε ο παίκτης στη μεσαία γραμμή που με την κάθετη πάσα ή τις ατομικές τους ενέργειες θα μπορούσε να τρυπήσει τις αντίπαλες άμυνες.

Παρόλο που έχουμε καταντήσει γραφικοί στην όποια αναφορά μας για τον Σικορά θα πούμε ότι και αυτός πλέον καλείται να εκμεταλλευτεί το επόμενο διάστημα έτσι ώστε να καλύψει κάποιο από το χαμένο έδαφος. Ο Πολωνός κλείνει σύντομα ένα χρόνο αποχής από επίσημους αγώνες και αν δεν μπορέσει εντός Σεπτεμβρίου να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής προβλέπουμε ότι και η φετινή του συνεισφορά θα είναι παρόμοια της περσινής. Ένας άλλος παίκτης του οποίου η απουσία ακόμα και από την αποστολή δίνει αφορμή για να σχολιάζεται το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει είναι ο Κουτσόπουλος. Ο αριστερός μπακ δεν μπόρεσε τους τελευταίους έξι μήνες να πάρει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και ο ίδιος ενώ η παρουσία του Μποαβεντούρα κάνει δύσκολο ακόμα και το να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή. Παρόλα αυτά όπως φάνηκε και παλαιότερα με την περίπτωση Χατζί ο προπονητής μας είναι απρόβλεπτος και όποιος προσπαθεί στο τέλος ανταμείβεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!