Κρυφτούλι τέλος, σεβαστείτε το σωματείο

Επανερχόμαστε με τα διοικητικά του σωματείου ΑΠΟΕΛ αν και το θέμα δεν πουλά ιδιαίτερα ούτε καν ανάμεσα στους ίδιους τους οπαδούς μας. Πρόδρομος Πετρίδης και Χάρης Φωτίου έγινα τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών αφού φαντάζουν οι μόνοι που μπορούν να δώσουν ένα τέλος στη διοικητική αβεβαιότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Όπως γράψαμε πρώτοι η περίπτωση Φωτίου προέκυψε εδώ και λίγες μέρες, μετά που διαφάνηκε ότι ο Πετρίδης δεν είναι προτίθεται να παραμείνει στην ηγεσία του σωματείου. Οι δυο πετυχημένοι παράγοντες αν και είναι οι τελευταίοι που μπορούν να χρεωθούν την παρακμή του σωματείου, με την αναποφασιστικότητα τους στέλνουν λανθασμένα μηνύματα και συμβάλουν στην πλήρη απαξιώση του κόσμου για οτιδήποτε πλην του ποδοσφαίρου.

Πρώτος και καλύτερος ο Πρόδρομος Πετρίδης θα έπρεπε να έχει εδώ και καιρό ένα ξεκάθαρο πλάνο για το αν και με ποιος προϋποθέσεις θα επιθυμούσε να παραμείνει στο σωματείο. Αντί αυτού εξέπνευσε το πρώτο χρονοδιάγραμμα για υποβολή υποψηφιοτήτων, σε λίγες ώρες τελειώνει και το δεύτερο και ακόμα το σκέφτεται. Οι διαβεβαιώσεις που θέλει και δεν έχει από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ για οικονομική και άλλου είδους βοήθεια φαίνεται να παίζουν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του.

Από την άλλη ο Χάρης Φωτίου και άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον δηλώνουν έτοιμοι να αναλάβουν την μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο για κατάκτηση ενός ακόμα τρόπαιο, αλλά για να ξαναδώσουν στο σωματείου τη χαμένη του αίγλη. Κολλούν όμως στο Πετρίδη και αναμένουν την τελική του απόφαση, αφού θεωρούν ότι αν εκδηλώσουν δημόσια την πρόθεση τους δημιουργούν εσωτερικά προβλήματα και διχόνοια.

Η συνάντηση που έπρεπε να γίνει πριν πολλές μέρες ανάμεσα στους δυο παράγοντες για να συμφωνήσουν από κοινού την καλύτερη λύση δεν έγινε ποτέ, οι τηλεφωνικές τους επαφές ήταν άνευ ουσίας και φτάσαμε σήμερα να μη γνωρίζουμε αν και ποιος θα δώσει λύση. Ευθύνες έχει και η γνωστή τριάδα των Βασιλόπουλου, Φυσεντζίδη και Ιωάννου αφού πρόκειται για άτομα που έπρεπε να μεσολαβήσουν έτσι ώστε να βρεθεί μια λύση ή και να ηγηθούν οι ίδιοι της νέας προσπάθειας.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν και ποιος θα επιχειρήσει να δώσει μια σωστή λύση στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν το ένδοξο σωματείο ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!