Κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό

Πλησιάζει ο αγώνας της χρονιάς και μαζί η αγωνία όλων μας αφού θέλουμε να δούμε τον ΑΠΟΕΛ να γράφει εκ νέου ιστορία. Είναι γεγονός ότι ο πρώτος αγώνας εκτός από το καλό 1-1 άφησε και πολλά ερωτηματικά όσον αφορά την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας. Τα ερωτηματικά αυτά πρέπει να απαντηθούν την Τρίτη στο ΓΣΠ με τρόπο που θα στείλουν το πιο δυνατό μήνυμα μέχρι και τη Δανία. Ίσως το βασικότερο στοιχείο που πρέπει να έχει η ομάδα μας προκειμένου να φτάσει στο στόχο της είναι να κυριαρχήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Δώνης με την τακτική αλλά και το πάθος τους πρέπει να δείξουν στον αντίπαλο ότι δεν θα επιτρέψουν να συμβεί ότι και στο πρώτο ημίχρονο του Άαλμποργκ.

Όλα ξεκινούν από την κατοχή της μπάλας η οποία αυτή τη φορά πρέπει να είναι με το μέρος μας αφού αν το πετύχουμε θα τεθούν οι βάσεις για να έρθει και το γκολ που θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα. Ο Δώνης και οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά ότι δεν πρέπει να «παρασυρθούμε» αφού η Άαλμποργκ έχει τρομερή ικανότητα στο να εκμεταλλεύεται τα μεσοαμυντικά κενά οποιασδήποτε ομάδας.

Η κυριαρχία μέσω της κατοχής της μπάλας θα δώσει και την κατάλληλη ψυχολογία στους παίκτες ενώ και ο κόσμος με τη σειρά του θα βάλει το λιθαράκι του.

Εμπρός λοιπόν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!