Κόντρα με απρόβλεπτες συνέπειες

Άσχημη και αρνητική επίδραση στο όλο σκηνικό είχε η κόντρα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ με τη διοίκηση πριν την έναρξη του αγώνα όταν απαγορεύτηκε στους οπαδούς μας να παρουσιάσουν ένα σχηματισμό με αφίσες όπου μέσα σημαία της Ελλάδας θα υπήρχε και η αντίστοιχη Κυπριακή. Οι οργανωμένοι αντιδρώντας είχαν σχετικά ήρεμη και σιωπηρή παρουσία ενώ κάποιοι ηλίθιοι εκμεταλλεύτηκαν τα δεδομένα και έριξαν σε δυο περιπτώσεις αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με το τέλος του αγώνα βγήκαν στην επιφάνεια και άλλα γεγονότα τα οποία δείχνουν ότι ίσως και να ράγισε το γυαλί ανάμεσα σε ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ και διοίκηση αφού όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο της εταιρείας οπαδοί μας αποχώρησαν από το γήπεδο στο ημίχρονο με προορισμό τα γραφεία της εταιρείας στα οποία προκάλεσαν μεγάλες ζημιές.

Στις δηλώσεις του ο Φοίβος Ερωτοκρίτου ήταν κατηγορηματικός και έντονος με την τοποθέτηση του ότι δεν αναγνωρίζει μετά και τα όσα έγιναν τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ να επισκιάζει ακόμα και τον ίδιο τον αγώνα με την Πόρτο. « Αυτή τη στιγμή δεν αναγνωρίζω τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Αυτοί δεν είναι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και δεν είναι παραπάνω πατριώτες από εμάς. Όταν εμείς νοιαζόμασταν

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!