Κόουτς, εμείς την κάναμε να είναι καλύτερη

Είπε την αλήθεια ο Ιβάν. Ε, και; Όχι μόνο δεν μας απαλύνει τον πόνο αλλά μας πληγώνει και μας θυμώνει παραπάνω. Τα πράγματα είναι απλά κύριε Γιοβάνοβιτς. Η ανόρθωση ήταν καλύτερη. Μας νίκησε στο ΓΣΠ όπου ήμασταν 14-15 χιλιάδες και μας νίκησε σε ρυθμό προπόνησης. Δεν βρήκε καθόλου αντίσταση από την ομάδα. Μόνο ο κόσμος πήγε να αντισταθεί στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά βλέποντας το κατάντημα των παικτών στο γήπεδο, σταμάτησε και αυτός να αγωνίζεται από την κερκίδα. Για να ήταν καλύτερη η ομάδα της ΚΟΠ, μέτρησαν κάποια πράγματα που της τα χαρίσαμε στο γήπεδο. Με πρώτο και κορυφαίο το προπονητικό λάθος ή αν θέλετε γκάφα του Γιοβάνοβιτς. Ο Εβραίος αντίπαλος του χωρίς ανασταλτικό χαφ δεν είχε πρόβλημα να πάρει πίσω τον Σπαντάτσιο και να τον κάμει από 10άρι ένα 8άρι. Έπαιξε με άλλους τέσσερις επιθετικούς και ο Ιβάν είχε την έμπνευση να παίξουμε εμείς ο ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο μας που είχε παραπάνω λόγους να διεκδικήσει τη νίκη με τρεις παίκτες στο κέντρο που δεν είναι επιθετικοί.

Εκεί το παιχνίδι είχε χαθεί. Η τριάδα στην οποία επιμένει με εκνευριστικό τρόπο ο κόουτς, φάνηκε γυμνή μπροστά στους αντίπαλους και έκαναν όλοι μαζί λάθη ρεκόρ στο παιχνίδι.. Ο Μπενασούρ έμεινε στον πάγκο και ούτε καν στο 46΄δεν τον έβαλε τον άνθρωπο χαρίζοντας άλλο ένα 15λεπτο σχεδόν στον αντίπαλο.

Μοιραία λοιπόν την κάναμε καλύτερη ομάδα  και μοιραία φύγαμε από το γήπεδο όχι απλά ηττημένοι αλλά και απορημένοι αν μπορεί ξανά ο ΑΠΟΕΛ να ροκανίσει τη διαφορά και να διεκδικήσει με καλές πιθανότητες το πρωτάθλημα. Μετρούμε μέχρι τώρα ένα βαθμό στο ΓΣΠ με ομόνοια, Αεκ, Ανό. Το πράγμα μιλά από μόνο του. Αν δεν κάναμε το διπλό στο Τσίρειο θα ήμασταν ήδη εκτός πρωταθλήματος.

Η ήττα του Σαββάτου πολύ πιθανόν να αποδειχθεί καταδικαστική. Μόνο αν η ανόρθωση θελήσει να αυτοκτονήσει θα αλλάξουν τα δεδομένα και ας είπε ο Γιοβάνοβιτς ότι είναι πολλά ακόμα τα παιχνίδια.

Είναι πολλά, Ιβάν αλλά για την ώρα η ομάδα μας είναι λίγη απέναντι στους σοβαρούς διεκδικητές και ειδικά στην πιο σοβαρή που είναι η ανόρθωση. Και για να μην ξεχνάμε, κάτι που εμείς καμαρώναμε πριν λίγα χρόνια, όταν αφήναμε την ομόνοια πίσω μας, η ομάδα του Κάκου έχει κάποια εκατομμύρια λιγότερα προϋπολογισμό σε σχέση μαζί μας.

Τι θα κάμει από εδώ και πέρα ο Ιβάν μαζί με τη διοίκηση για να γίνει καλύτερος ο ΑΠΟΕΛ από την ανόρθωση είναι δικό τους θέμα και πρόβλημα. Έχει όμως ήδη χαθεί η εμπιστοσύνη που πήγε να δείξει ο κόσμος και για να επανέλθει απαιτούνται πολλά γεγονότα με πιο σημαντικό να μην βλέπουμε για καιρό το μείον 4 και αλίμονο αν πάμε και σε πιο μεγάλη διαφορά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!